Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végre elfelejthetjük Ben Afflecket és Jennifer Garnert!

  • Birkás Péter
  • 2016. 02. 26., 18:00
  • Akció-Kaland

Korábban már áradoztunk a közönség és a kritikusok által is magasztalt Daredevil című sorozatról, ami a Marvel vak, de különleges képességekkel rendelkező ügyvédjéről szólt. Most egy olyan előzetest kaptunk a március közepén érkező második évadhoz, ami biztos, hogy végleg elfeledteti velünk a botrányosan rosszra sikerült Daredevil, a fenegyerek című filmet.

Mielőtt a Marvel összeszedte volna magát, és saját maga kezdett volna szuperhősös filmek gyártásába, a képregénykiadó hőseinek megfilmesítési jogait különböző hollywoodi stúdiók birtokolták, és néhány jobban sikerült alkotás (X-Men-filmek, a Sam Raimi-féle Pókember-ek) mellett sorra készültek az olyan rettenetes feldolgozások, mint A Megtorló, a Daredevil, a fenegyerek, az Elektra vagy a két Fantasztikus négyes-film.

A Marvelnek az F4 jogait még mindig nem sikerült visszaszereznie (készült is egy katasztrofális új rész tavaly nyáron), viszont Fenegyerek és társai már „biztonságban” vannak, és a Daredevil kifejezetten erős első szezonja után Megtorló (Jon Bernthal) és Elektra (Elodie Yung) feltűnnek majd a sorozat második évadjában, így végre tényleg elfelejthetjük azt a 100 percet, melynek során Ben Affleck (Fenegyerek, azaz Daredevil) és Jennifer Garner (Elektra) bohóckodtak szuperhősjelmezben.

A Marvel-filmek jóval komorabb hangulatú kistestvérének számító Daredevil március 18-tól lesz elérhető a Netflix kínálatában, és az alkotók igen erős előzetesekkel igyekeznek elérni, hogy a rajongók jó előre rápörögjenek az új részekre. Az új évad első trailerében Megtorlóra helyezték a hangsúlyt, és örömmel láttuk, hogy a korábbi filmes próbálkozásokkal ellentétben a Marvel egyáltalán nem akar hőst faragni a bűnözőket kegyetlenül likvidáló karakterből.

A második előzetes tegnap került fel a netre, és kifejezetten Elektrára, Matt Murdock egykori szerelmére koncentrál: a nőre, akinek köze van egy rejtélyes, The Hand nevű bűnszervezethez is. A két és fél perces videóból nemcsak az derül ki, hogy Matt és Elektra kapcsolata még nincs lezárva, de kapunk nindzsákat is (rengeteget!), melyek láttán az eredeti képregények rajongói biztos, hogy elégedetten csettintenek majd.

A MARVEL HŐSEI A TV GO-N:

- A Hangya
- A hihetetlen Hulk
- Pókember
- Pókember 2.
- Pókember 3

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Marvel / Netflix

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

A sötét lovag - Felemelkedés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

Zöld Lámpás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2011)