Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

FM : Felirattal Más 3. - Nem csak art-rajongóknak 1.

  • TV GO
  • 2018. 11. 01., 12:20

Vadonatúj sorozatunkban egy érdekes témát – és természetesen sok filmet – mutatunk be Nektek, egy teljesen másfajta nézőpontból. Merthogy felirattal tényleg minden film más. Hogy miért? A témához kapcsolódó TVGO-s filmek csokra mellett erre is választ adunk.

Egyszer a közelmúltban, mikor moziban jártunk, furcsa jelenségre lettünk figyelmesek: mikor kikértük a jegyeket a nagy multiplex feliratos filmjére, a mellettünk álló kissé szemhúzogatását vettük akaratlanul is észre. Megfogott a dolog – és igazából ehhez a cikksorozathoz is ez adta az első löketet: miért ne lehetne nézni hagyományos mozifilmeket felirattal? Nos, a kínálat itthon is egészen színes, így még akadály sincsen a nagy premierek felirattal történő megtekintésére.

Felirat a mainstream kínálatban? Miért ne!

Egy, a közelmúltban készített kutatás is érdekes számokat hozott: hazánk egyik legnagyobb mozihálózata esetében egészen elképesztő számokat mutatott.

„A lakosság 78%-a ül be szinkronos filmre, 17% nézi eredeti nyelven felirattal, s a maradék 5% vált jegyet eredeti nyelvű, ámde felirat nélküli filmre. A 16-29 évesek körében 59% választja a szinkronos filmet, míg az 50-69 éveseknél ez az arány 89%.” (Horváth Petra Luca kutatása)

Ezután – úgy gondolom – kétségünk se lehet afelől, hogy igenis van lételeme a nem szinkronos moziknak a nagy mozihálózatok repertoárjában, illetve a nálunk, online / on-demand is, hogy ezt a feelinget akár otthon is elérhessétek, mikor a TVGO-ról kölcsönöztök ki egy-egy óriásvásznas sikerfilmet eredeti nyelven.

FM : FELIRATTAL MÁS 3. - SIKERFILMEK A TVGO KÍNÁLATÁBAN:
- Holdfény (feliratos)
- Jackie (feliratos)
- Neon démon (feliratos)
- Mrs. Hyde (feliratos)
- Behálózva (feliratos)
- Született bűnözök (feliratos)
- Barátság extrákkal (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV GO

Filmek Neked!

Holdfény (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2016)

Jackie (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai-chilei-francia életrajzi dráma (2016)

Neon démon (feliratos)

Színes, feliratos, francia-amerikai-dán thriller (2016)

Mrs. Hyde (feliratos)

Színes, feliratos, francia-belga dráma (2017)