Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Lego spoilerezi el a következő Marvel-filmet

  • Birkás Péter
  • 2016. 03. 01., 16:20
  • Akció-Kaland

A legnagyobb legórajongók a kiszivárgott képek alapján már hónapok óta sejtik, de a játékboltokban most már szinte bárki szembesülhet azzal, hogy a legújabb szuperhősös Lego-készletek nagy valószínűséggel lelövik a májusban érkező Amerika Kapitány: Polgárháború egy olyan poénját, amit eddig egyetlen előzetesben sem láthattunk. Ha nem akarod elrontani a szórakozásod, akkor még nem késő elkattintani!

Az már régóta nem számít különlegességnek, hogy egy-egy Marvel-film mozis debütálását olyan Lego-szettek előzik meg, amelyek az adott szuperhősös alkotáshoz kapcsolódnak. Így volt ez a Bosszúállók, A galaxis őrzői, a Bosszúállók: Ultron kora és A Hangya esetében is.

Idén összesen két Marvel-alkotás érkezik a mozikba: novemberben a Benedict Cumberbatch főszereplésével jelenleg is forgó Doctor Strange, májusban pedig a harmadik, Polgárháború alcímű Amerika Kapitány-film, amihez már meg is jelentek a Lego kapcsolódó építőjátékai. A dán játékgyártó összesen három csomagot tervezett a filmhez, és ezek közül az egyik egy olyan figurát tartalmaz, ami nagy valószínűséggel elspoilerezi a Polgárháború egyik – ezidáig titokban tartott – nagy dobását (és ezt most tessék szó szerint érteni!).

Azt már az első hivatalos előzetesben is láthattuk, hogy a film egy pontján a két táborra szakadt szuperhősök egy reptéren csapnak össze, sőt a Super Bowl alatt bemutatott reklámból az is kiderült, hogy a helyszínen ott lesz a vadiúj hacukában pompázó Hangya is, aki Amerika Kapitány oldalán száll be a csetepatéba.

A Lego ennek az összecsapásnak is szentelt egy külön készletet: van benne Avengers Quinjet, irányítótorony, poggyászszállító kiskocsi, továbbá egy halom minifigura, többek között Agent 13, Skarlát Boszorkány, Fekete Özvegy, Amerika Kapitány, Winter Soldier, Vasember, Harci Gép és két Hangya – egy egészen aprócska makrofigura (ami még a hagyományos minifigeknél is kisebb), illetve egy külön összeépíthető hatalmas óriás, ami az irányítótorony méretével vetekszik.

(Forrás: LEGO)

Akik jártasak a Marvel-filmek világában, tudják, hogy a rajzolt kalandokban Hangyaként tevékenykedő hősök nemcsak összezsugorodni tudnak, de képesek növelni is a méretüket, hogy igazi óriásként küzdhessenek, ha úgy hozza a szükség.

A fent látható készlet alapján pedig a harmadik Amerika Kapitány-filmben már a Paul Rudd alakította Scott Lang is képes lesz erre a mutatványra, és pont Harci Géppel fogja összeakasztani a bajszát. Persze az sem elképzelhetetlen, hogy a Lego álmodott nagyot a készlettel, de mivel licencelt szettről van szó, igencsak meglepődnénk, ha a nagyra nőtt Hangya végül nem tűnne fel a Polgárháború-ban...

(Forrás: LEGO)

SZUPERHŐSÖK A TV GO-N:

- A szellemlovas 2. - A bosszú ereje
- Superman visszatér
- A hihetetlen Hulk
- Pókember

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Marvel

Kategóriák: Akció-Kaland