Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A tomboló hóesésben fogant lángoló szerelem

  • TV GO
  • 2018. 11. 03., 20:15
  • Romantikus

Nem minden egyéjszakázós vágyik egy lefújás utáni második félidőre, de nekik nem volt választásuk.

Ha már egyszer hópihék zárják keretbe ezt a kellemes romantikus vígjátékot, akkor élve a szerzői öncélúság eszközével gyorsan egy meteorológiai tüneményhez hasonlítanám azt. Ez kérem egy hózivatar, amiben a mennyei szikrákat e két vonzó idegen közti szenvedély pattintja, a világot rengető morajt pedig zaklatott szívük zörejével keltik.

Mint a legtöbb egyéjszakás kalandot, úgy Megan és Alec viszonyát is visszavezethetjük egyéni előzményekre. Megan szíve hideg, sebzett, élete kisiklott, munkája sincs, s jegyese is már egy másik ujjára méregeti a gyűrűt. Alec-ben a még éppen csajának hervasztó viselkedése forralt már egy ideje indulatokat. Az örvénylő lelkek találkozásából kis esti nász kerekedik, olyan, amilyet még a felhők is megkönnyeznek: a susogó lepedők óráiban jelentós hóréteg ereszkedik a tájra, így a spontán lett pár kénytelen még egy kis időt egymás társaságában tölteni. Beszélgetniük kell, s ha már így alakult, akkor ki tudják tárgyalni, hogy ki miben és hogyan teljesített. Igen, lesz visszavágó.

Mint ahogyan az a lassan vánszorgó zivataros délutánokon lenni szokott, úgy főszereplőink is újra heves kölcsönhatásba keverednek egymással. Alec majdnem csaja csúnyán elbánik vele, ami tovább löki Megan felé, de hát mint ahogyan az ilyenkor lenni szokott, jön a kalamajka, majd egy kis dörgés-villámlás-puffogás után megint jön a hó. Klassz film melegrekordokat döntögető novemberi estékre, a 86 perces játékidő pedig pont optimális a kellemes kikapcsolódáshoz.

A Kétéjszakás kaland már elérhető a TV GO-n!

Illusztráció: Signature Entertainment

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Spencer Platt - Getty images

Kategóriák: Romantikus

Filmek Neked!

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

A Hunter Killer küldetés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)