Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jennifer Aniston TOP alakításai

  • TV GO
  • 2018. 11. 08., 19:40

A Golden Globe-díjas színésznő a sablonos romantikus komédiák arca – gondolják sokan tévesen.

A színésznő első csekkjét a Mac, a földönkívüli barátban elvállalt gyorséttermi táncos szerepéért kapta. A 95 perces családi kalandfilmhez ne fűzz túl sok reményt, a produkció plakátja önmagában egy vészriasztás.

A néma főhajtás után nézzük az életmű fényesebb tételeit! A Jóbarátok annyira adja magát, hogy különösebben nem is foglalkoznánk vele. Rachel Greenbe egy generáció volt szerelmes, például én is.

Hivatali patkányok – Mike Judge első rendezése, amiben hús-vér emberek játszanak, korábban a Texas királya, valamint a Beavis és Butt-Head embereként ismertük. A film az IT szektor monotonitásába fulladt irodai alkalmazottjainak sorsfordulóját mutatja be, ebben a folyamatban vesz részt a pincérnő Joanna. Bár a film nem szerepelt jól, idővel mégis jelentős rajongói közösségre tett szert.

Illusztráció: Pinterest

A minden6ó – A 2003-as vígjátékban Jim Carrey és Morgan Freeman oldalán játszott az isteni babérokra törő tévés Bruce barátnőjeként. Jen emellett egyszerre vitte a Derült égből Polly és a Jóbarátok fináléjának forgatását.

Szakíts, ha bírsz - Egy stabil párkapcsolat nem olyan, mint Brooke és Gary viszonya. Mármint amivé lesz. A közös lakás nehezíti a konfliktus mentes elválást, így szerencsétlen Gary napiszinten találkozhat Brooke aktuális szeretőivel. Kettejük vívódása elgondolkodtató, mégis vicces, a történet végkifejlete pedig némileg váratlan. Ajánljuk minden kapcsolatban élőnek és persze szinglinek is, mivel az itt ellesett tudományokra idővel még szükségük lehet!

TÖLTS EGY ESTÉT JENNIFER ANISTON FILMJEIVEL A TVGO-N:

- Szakíts, ha bírsz - Hivatali karácsony - Családi üzelmek - Förtelmes főnökök

Foto: Europress / Chris Weeks - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Rich Fury - Getty images

Filmek Neked!

Hivatali karácsony

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Családi üzelmek

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

Förtelmes főnökök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)