Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jennifer Aniston TOP alakításai

  • TV GO
  • 2018. 11. 08., 19:40

A Golden Globe-díjas színésznő a sablonos romantikus komédiák arca – gondolják sokan tévesen.

A színésznő első csekkjét a Mac, a földönkívüli barátban elvállalt gyorséttermi táncos szerepéért kapta. A 95 perces családi kalandfilmhez ne fűzz túl sok reményt, a produkció plakátja önmagában egy vészriasztás.

A néma főhajtás után nézzük az életmű fényesebb tételeit! A Jóbarátok annyira adja magát, hogy különösebben nem is foglalkoznánk vele. Rachel Greenbe egy generáció volt szerelmes, például én is.

Hivatali patkányok – Mike Judge első rendezése, amiben hús-vér emberek játszanak, korábban a Texas királya, valamint a Beavis és Butt-Head embereként ismertük. A film az IT szektor monotonitásába fulladt irodai alkalmazottjainak sorsfordulóját mutatja be, ebben a folyamatban vesz részt a pincérnő Joanna. Bár a film nem szerepelt jól, idővel mégis jelentős rajongói közösségre tett szert.

Illusztráció: Pinterest

A minden6ó – A 2003-as vígjátékban Jim Carrey és Morgan Freeman oldalán játszott az isteni babérokra törő tévés Bruce barátnőjeként. Jen emellett egyszerre vitte a Derült égből Polly és a Jóbarátok fináléjának forgatását.

Szakíts, ha bírsz - Egy stabil párkapcsolat nem olyan, mint Brooke és Gary viszonya. Mármint amivé lesz. A közös lakás nehezíti a konfliktus mentes elválást, így szerencsétlen Gary napiszinten találkozhat Brooke aktuális szeretőivel. Kettejük vívódása elgondolkodtató, mégis vicces, a történet végkifejlete pedig némileg váratlan. Ajánljuk minden kapcsolatban élőnek és persze szinglinek is, mivel az itt ellesett tudományokra idővel még szükségük lehet!

TÖLTS EGY ESTÉT JENNIFER ANISTON FILMJEIVEL A TVGO-N:

- Szakíts, ha bírsz - Hivatali karácsony - Családi üzelmek - Förtelmes főnökök

Foto: Europress / Chris Weeks - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Rich Fury - Getty images

Filmek Neked!

Hivatali karácsony

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Családi üzelmek

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

Förtelmes főnökök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)