Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ilyen lenne a Jurassic Park dinók nélkül

  • TV GO
  • 2016. 03. 04., 17:10

Fogadjunk, hogy nem gondolta volna, hogy Steven Spielberg dinoszauruszos kalandfilmjét a lenyűgöző teremtmények nélkül is lenne értelme megnézni. Most bebizonyítjuk az ellenkezőjét!

A legtöbb ember a Jurassic Park-ból valószínűleg a dinoszauruszokra emlékszik – na de mi marad, ha kivesszük a filmből a T-Rexet és társait? Ezt az érdekes kísérletet egy kétperces videó erejéig egy YouTube-felhasználó ki is próbálta. A vizuális effektekben is jártas, a VFX-trükkökben éppen a Jurassic Park hatására elmélyülő Vidsplode, azaz William Hirsch azt a jelenetet választotta ki a filmből, amikor a Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum alakította tudósok megérkeznek az őslényparkba, és tátott szájjal bámulják az ott látható sok csodát.

A Jurassic Park-ban eredetileg mindez a békésen legelő dinókat jelenti – ezúttal azonban olyan, mintha hőseink pusztán a fákat és a növényzetet csodálnák ilyen megbűvölten. Nagyon vicces figyelni, hogy a lökött tudósok milyen elvarázsoltan keringenek az anyatermészetben (mintha csak életükben először látnának ilyet), és az is igen komikus hatást kelt, hogy a Richard Attenborough alakította dúsgazdag parktulajdonos milyen büszke – a fáira…

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Lego DC: Cosmic Clash
- Gyilkos ösztön
- Fúsi
- Aferim!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: UIP-Duna Film

Filmek Neked!

Az utolsó boszorkányvadász

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Szerelem (feliratos)

Színes, feliratos, francia-belga erotikus dráma (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)