Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Három borzasztó mémhez három jó filmet ajánlunk

  • TV GO
  • 2018. 11. 06., 17:35
  • Dráma, Krimi-Thriller

Az internet mély vermében dagonyáztunk, s talán többet kaptunk az élménytől, mint vártuk.

Melegítsünk be egy jó Nicolas Cage festménnyel, amit hiába keresnénk neves múzeumok kiállításain, bár hisszük, hogy valahol a világban él egy meg nem értett festő, aki hasonlóan rémes dolgokat pingál fel vásznára. Az ezerarcú színész legutóbb a Mandy című horrorban nyűgözött le minket, a filmről kritikát is írtunk, amit ide kattintva olvashatsz el. A The Guardiannak adott interjújában többek között elmesélte, hogy nagyon megviseli, ha éppen nincs min dolgoznia, ilyenkor káros szokásaival bünteti önmagát. Nem kell féltenünk, legalább is egyelőre tuti nem, hiszen 2020-ig több mint 10 produkcióra van szerződése. És ha már a Mandy-t említettük, jó szívvel ajánljuk kis keddi rettegéshez!

Illusztráció: tumblr

Kegyetlen fájdalommal az arcunkon vonultunk ki sétálni, amikor Tom Hanks rajongói után kutattunk, s megtaláltuk ezt:

A kétszeres Oscar-díjas művész szerencsére a képen számoltnál jóval több film forgatásán bukkant fel kamerán innen és túl. Vannak persze feledhető, sőt inkább "felejtsük el" alkotásai, de A Kör nem ilyen. A nagyon is aktuális kérdéseket boncolgató thrillerben Emma Watson alakítja azt a tehetséget, akit egy óriási közösségi médium agytrösztje (Hanks) figyeli ki magának, hogy aztán mindenféle smart eszköz erejével és az internet hatalmával zúzza szét az életét. S hogy a film mennyire aktuális, mennyire fordítható le mindennapjainkra, azt akár két órán belül te magad is eldöntheted.

Nicole Kidman hatalmas csápokat növesztett volna? Nem. Akkor valaki kinagyította a tenyerét poénból? Nem, erről a képről senki se tehet, sőt némi gyakorlással te is leutánozhatod ezt a bájosan "klapfano" tapsolási technikát. Eme pompás kéztartásba számtalan dolgot beleláthatunk, így például Mr. Rákolló kezeit vagy éppen egy csodálatos pillangó felszálltát. Az 51 éves Oscar-díjas színésznőt a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban fedeztük fel újra. Ma estére az Amnéziát választottuk tőle.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Leon Neal - Getty images

Illusztrációk: pinterest, imgur, theinsider

Kategóriák: Dráma Krimi-Thriller

Filmek Neked!

Amnézia

Színes, szinkronizált, angol thriller (2014)

A kör

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)

Mandy

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)