Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Feltámad a Trónok harca egyik karaktere

  • TV GO
  • 2016. 03. 04., 14:42
  • Trónok harca

Ezúttal nem a forgatáson készült lesifotó, hanem egy pletykás színész árulta el, hogy újabb halottnak hitt figura tér vissza a népszerű fantasysorozat április végén érkező hatodik évadjában.

Ian McShane angol színész már tavaly novemberben sem tudott lakatot tenni a szájára. Akkor derült ki ugyanis, hogy a Füles, a John Wick és a Hófehér és a vadász 73 éves sztárja is eljátszik egy apró, ám annál fontosabb szerepet a Trónok harca közelgő új szezonjában.

„Az általam játszott karakter lesz a felelős azért, hogy visszatér valaki olyan, akiről nem gondoltuk volna, hogy látjuk még” – árulkodott akkor McShane, és a találgatások persze rögtön meg is kezdődtek. A tippelésnek azonban a legújabb fejlemények miatt azonnal véget lehet vetni, hiszen a napokban a BBC One Breakfast című műsorában nyilatkozó színész ezúttal már semmi kétséget nem hagyott afelől, kit fog visszahozni az élők sorába.

„A karakterem egy egykori harcos, aki azonban mára pacifistává vált, és ki is alakított maga körül egy szektaszerű csoportot további más békeszerető emberekből. És vissza fogok hozni az életbe egy igen közkedvelt figurát, akiről mindenki azt hiszi, hogy meghalt” – mondta McShane a műsorban.

A színész szavain érezhető, hogy próbált úgy fogalmazni, ne legyen egyértelmű, kinek a feltámasztására céloz. Valószínűleg ezért hintette el, hogy egy sokak által szeretett hősről van szó, mivel akkor minden bizonnyal mindenkinek Havas Jon ugrik be. Nem gondolt azonban arra, hogy a Trónok harca egy regénysorozaton alapul, és bizony annak is rengeteg rajongója van, karakterének ilyen akkurátus leírásából pedig egészen pontosan ki lehet következtetni, ki lesz a nagy visszatérő.

Ian McShane a Herkulesben (Forrás: Fórum Hungary)

Az ugyanis, akit McShane jellemzett, George R.R. Martin regényfolyamának negyedik, Varjak lakomája című kötetéből két figurának, egy Meribald nevű septonnak és a Csendes-szigeten élő barátok vezetőjének, Idős Testvérnek a keveréke. A könyveredetiben ugyan kicsit máshogy szerepeltek az események, de annyi bizonyos, hogy mindkét alak ahhoz a Brienne-hez kapcsolódó cselekményszálban bukkan fel, aki még a széria negyedik évadjának végén halálosan megsebesítette a Vérebet.

Brienne és a Véreb küzdelme (Forrás: HBO)

Az elvetemült figura, eredeti nevén Sandor Clegane sorsa a Varjak lakomájá-ban kétséges: az Idős Testvér (akit a képernyőn Ian McShane formál majd meg) éppen arról számol be, hogy ő maga temette el a holttestét, de egyes rajongói elméletek szerint bizonyos jelek arra utalnak, hogy a Véreb igenis életben van. Úgy tűnik, a sorozat alkotói is ez utóbbira tették le a voksukat, hiszen a rejtélyes alak, akinek a feltámasztásáról McShane mesélt, logikailag nem lehet más, mint Clegane. Mindezt ráadásul az is alátámasztja, hogy a Vérebet alakító Rory McCannt is ott látták ólálkodni a hatodik évad forgatásának helyszínén.

Az Arya által sorsára hagyott, halálos sebet kapott Véreb (Forrás: HBO)

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- A látogatás
- Lego DC: Cosmic Clash
- Gyilkos ösztön
- Aferim! (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Az utolsó boszorkányvadász

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)