Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 45. hét) – 2. rész

  • TV GO
  • 2018. 11. 08., 06:21

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Egy nap (12)
magyar dráma // 99 perc

Anna 40 körül van. Rohan. Van három gyereke, férje, munkája, anyagi szorongása. A pénzük fillérre, a napjaik percekre vannak beosztva. Anna odaér, megígér, elintéz, elhoz, fejben tart, órát tart. Anna nem éri utol a férjét. Szeretne beszélni vele. Úgy érzi, muszáj lenne. Úgy érzi, elveszti őt. És úgy érzi, nem térhet ki a mindig soron következő feladat elől. A hétköznapi, a masszívan monoton ütközik a törékennyel, a nem ismételhetővel (Vertigo).

Forrás: Mozipremierek.hu

Boldogság befőtt (12 – Vielmachglas)
német vígjáték dráma // 90 perc

A 20-as évei elején Marleen még mindig otthon lakik és azon kívül, hogy a kis sarki moziban dolgozik, nem igazán foglalkozik a jövőjével. Szülei, Peter és Doris persze állandóan nyaggatják a kérdéseikkel: Mi akarsz lenni? Nem akarsz tanulni? Mikor keresel már saját lakást? És ha ez nem lenne elég, testvére, Erik maga a megtestesül tökéletesség, sikeres vállalkozó, hegymászó, szörf oktató, aki már bejárta a fél világot és most ráadásul könyvet is ír. Marleen ezt már nem bírja tovább, és mikor egy váratlan tragédia után teljesen összeomlik, úgy érzi el kell innen tűnnie. Egy fogkefét és néhány ruhát dob a táskájába és elindul az ismeretlenbe (Romis Mozi).

Forrás: Mozipremierek.hu

Gyújtogatók (16 - 버닝 / Beoning)
dél-koreai feliratos misztikus dráma // 148 perc

A futárként dolgozó Dzsongszu véletlenül belebotlik gyerekkori szomszédjába, a bájos Hemibe. A lány megkéri Dzsongszut, hogy vigyázzon a macskájára, amíg ő távol van. Az utazásból már nem egyedül tér vissza, hanem újdonsült barátjával, a dúsgazdag és titokzatos Bennel, aki egy varázslatos naplemente során felfedi szokatlan hobbiját Dzsongszu előtt… (magyarhangya)

Forrás: Alessio Bolzoni/Amazon/Kobal/REX/Shutterstock

Sóhajok (18 – Suspiria)
olasz-amerikai feliratos misztikus horror-fantasy // 152 perc

1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik. Madame Blanc (Tilda Swinton), a társulat művészeti vezetőjének irányítása alatt Susie óriási fejlődésen megy keresztül a próbákon. Összebarátkozik egy másik táncossal Sarával, aki azt gyanítja, a társulat vezetői valamiféle sötét titkot rejtegetnek… (Cinetel)

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:

A HÉTEN: - Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 45. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 44. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 44. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 43. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 43. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 42. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 42. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 41. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 41. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Magyar Nemzeti Filmalap

Filmek Neked!

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)