Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 45. hét) – 2. rész

  • TV GO
  • 2018. 11. 08., 06:21

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Egy nap (12)
magyar dráma // 99 perc

Anna folyamatosan rohangál a munkahelyétől az óvodába, onnan az iskolába, onnan a balettre, onnan a vívóedzésre, miközben úgy sejti, hogy a férje megcsalja. A dilemmái nem egyediek, de egyszerűen nincsen ideje átgondolnia őket, és egyre jobban csak súlyosbodnak, szinte összenyomják őt. Menni tovább nagyobb energia, mint ami van neki. Vajon képes lesz megmenteni azt életében azt, ami törékeny és egyedi?

Forrás: Mozipremierek.hu

Boldogság befőtt (12 – Vielmachglas)
német vígjáték dráma // 90 perc

A 20-as évei elején, Marleen még mindig otthon lakik és azon kívül, hogy a kis sarki moziban dolgozik nem igazán foglalkozik a jövőjével. Szülei, Peter és Doris persze állandóan nyaggatják a kérdéseikkel: Mi akarsz lenni? Nem akarsz tanulni? Mikor keresel már saját lakást? És ha ez nem lenne elég, testvére Erik maga a megtestesül tökéletesség, sikeres vállalkozó, hegymászó, szörf oktató, aki már bejárta a fél világot és most ráadásul könyvet is ír. Marleen ezt már nem bírja tovább, és mikor egy váratlan tragédia után teljesen összeomlik, úgy érzi el kell innen tűnnie. Egy fogkefét és néhány ruhát dob a táskájába és elindul az ismeretlenbe…

Forrás: Mozipremierek.hu

Gyújtogatók (16 - 버닝 / Beoning)
dél-koreai feliratos misztikus dráma // 148 perc

Van abban valami ígéretes, amikor Dzsongszu, az alkalmi kihordófiú és Hemi, a csillagszemű bombázó, gyerekkoruk óta először újra találkoznak. Mi több, Hemi a cicáját is a fiúra bízza, amíg ő Afrikába utazik. Ám Hemi egy titokzatos és dúsgazdag fiúval, Bennel tér onnan haza és egy furcsa szerelmi háromszög veszi kezdetét. Ben egy görbe estén bevallja, mi a titkos kedvtelése…

Forrás: Alessio Bolzoni/Amazon/Kobal/REX/Shutterstock

Sóhajok (18 – Suspiria)
olasz-amerikai feliratos misztikus horror-fantasy // 152 perc

1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik. Madame Blanc (Tilda Swinton), a társulat művészeti vezetőjének irányítása alatt Susie óriási fejlődésen megy keresztül a próbákon. Összebarátkozik egy másik táncossal Sarával, aki azt gyanítja, a társulat vezetői valamiféle sötét titkot rejtegetnek…

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:

A HÉTEN: - Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 45. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 44. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 44. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 43. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 43. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 42. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 42. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 41. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 41. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Magyar Filmadatbázis
Illusztráció forrása: Magyar Nemzeti Filmalap

Filmek Neked!

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

A Hangya és a Darázs

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)