Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bogaras szülők 5. rész - összefoglaló

  • TV GO
  • 2018. 11. 07., 16:55

A Mikulás már a múlté, az iskola új téli ajándékhozója Jégapó, a váltás viszont nem megy túl könnyen, sőt, kecskék és krampuszok birkózásába torkollik.

Közeleg a Mikulás-ünnepség, a Borostyán-telepi iskola igazgatója szerint viszont a Mikulás intézménye politikailag nem elég korrekt, így lecserélné egy általa kreált új hagyománnyal, amiben szerinte mindenféle vallás, nemi hovatartozás és nép gyermeke megtalálhatja a saját új ikonját Jégapó személyében. Az új hagyomány kiötlése során a legneccesebb pont a krampuszok kérdésköre, hiszen azok csak a bűntudatot keltik a gyerekekben. Az eddig méltatlanul keveset szereplő Helga tanárnő viszont teljes mellszélességgel a krampuszok mellett kampányol, és a gyerekeknek is egy olyan, kicsit átszerkesztett karácsonyi dalt tanít be, ami azért megemlíti a krampuszokat is.

Rövid ötletelés során kialakul a végleges felállás: Jégapónak két jégkecske asszisztál majd, amit Laci és Balázs játszik Zsókával kiegészülve, aki még a lánykecskei feladatokat is bevállalja, csak hogy Tónihoz közelebb kerülhessen. Közben az osztályban kihúzzák, ki kinek ad ajándékot, ez pedig kiélezi a harcot Kriszta és a többi szülő között. Kriszta ugyanis elvárja, hogy ha ő 20 ezer forintos csodaajándékokat vesz másoknak, akkor mások se vegyék komolyan az 1500 forintos limitet, ez pedig ordibálásokat és egy játékkastély megrángatását jelenti.

Közben megérkezik Koppány, a tanfelügyelőség egyik embere, aki közli Tónival, hogy semmilyen új Mikulás-pótlék kitalálását nem hagyják jóvá, és bizony idén is a jól ismert piroscsuhás hozza majd az ajándékot. Tóni összetörik, de Zsóka azt mondja neki, hogy ettől függetlenül még a Jégapó üdvözölheti a Mikulást az iskolában. Eljön a nagy nap, a Mikulás megérkezik a krampuszaival, a Jégapó a jégkecskéivel, de Kriszta dühös elviharzása során fellöki a Jégapót, amitől kitör a káosz. A két apó csatlósai egymásnak esnek, krampuszok és kecskék ütik-verik egymást, szerencsére a nem mindennapi bandaháború az internetre is felkerül, ahol Tóni másnap elszontyolodva nézi végig az erről készült videót.

Kövesd te is a Bogaras szülők vadonatúj részeit minden kedden 22 órakor a TV2 műsorán!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: TV2

Filmek Neked!

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

Venom

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)