Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 3. összefoglaló – „Spanok nem lehetünk, dikk?”

  • TV GO
  • 2018. 11. 07., 17:18

Az évad első smárolását is kipipálhatjuk (fanfárok, tűzijáték), más kérdés, hogy a felek egyike nem emlékezett rá, a másik pedig letagadta. Megvolt az első műveltségi vetélkedő is, Zsuzsura lecsapott a lecsórendőrség, aki ennek következtében elsírta magát.

A visítva ébredő Adri szűzlányos zavarában nem tudta eldönteni, hogy előző este valóban csőrözött-e sakálrészegen Krisztiánnal, aki – érthető módon – tagadott mindent, akár a vértanúk. Majd Cintike is sorra került, aki komolyan megrettent attól, hogy netalántán a korábbi affér következtében egy rekettyés nő majd a szája szélén. Megvolt az első, igen frappáns csoportos feladat is: a játékosoknak egy idióta tükrös szemüvegben kellett megtalálniuk a villában elrejtett villákat a villamesteri cím elnyeréséért. Isteni dolog lehetett másnaposan. Az egyikre végül Cintike, a másikra Krisztián lelt rá, így egy műveltségi Mortal Kombatban kellett összecsapniuk: míg előbbi csúnyán elvérzett azon a kérdésen, hogy „melyik villalakó neve kezdődik magánhangzóval”, addig Krisztián kiváló érzékkel válaszolta meg, hogy „melyik helyiség esik legmesszebb a riportszobától.”

Megtörtént a VV9 történetének első kiborulása is, méghozzá egy kimondottan fajsúlyos ügy nyomán. A Bocuse d'or-győztes Zsuzsu lecsókészítési célzattal a konyhába merészkedett, ám a paprikát olyan vastagra szelte fel, mint King Kong nagylábujja. A lecsórendőrség dandártábornoka, Reni ezt nem hagyhatta annyiban, és kritizálni kezdte Zsuzsu konyhai kamikázeakcióját, aki erre betört a riportszobába, és sírva fakad. Végül könnyes szemmel meggyőzte magát: igaz, hogy temérdek idő eltelt a beköltözés óta, de szökik meg ebből a végtelennek tűnő pokolból. Végül egy újabb lakó érkezett Ginu személyében, aki állítása szerint hisztis és balhés, de k…a jó csaj, igazi manipulátor, és ha egy pasi tetszik neki, nem érdekli, hogy van-e csaja. Borítékolható, hogy hallatlanul népszerű lesz a női nézők körében.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)