Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szerelmi drámák az ősz tiszteletére a MoziKlub kínálatából

  • TV GO
  • 2018. 11. 08., 12:20

A táj és annak színei már az ősz fogságában vannak, még ha az időjárás kicsit lassan is kapcsol. A melankólia és a túlcsorduló érzelmek így is elég jól passzolnak ehhez a kora novemberi héthez.

Elvesztegetett idő - (Die verlorene Zeit)

Egyből tőrt döfünk pont a szívek közepébe. Az Elvesztegetett idő egy rendhagyó szerelem történeté mutatja be, amely egy koncentrációs tábor két foglya közt alakul ki 1944-ben, a náci megszállás alatt álló Lengyelországban. Bár szökésük sikeres, a háború káoszában mind a ketten holtnak hiszik a másikat. Bő harminc év elteltével azonban mind a ketten New Yorkban kötnek ki, hogy aztán szembesüljenek is tévedésükkel. Vajon mit lehet kezdeni egy a halált is legyőző szerelem felbukkanásával harminc év távlatából?

A válaszért nézzétek meg az Elvesztegetett időt!

A Felolvasó

Nem távolodunk messze a második világháború borzalmaitól. Az atomjaira lőtt Németország éppen csak próbál visszatalálni a háború előtti mindennapokhoz. Az utcákat törmelék borítja és még minden elég zavaros. Egy furcsa szerelem még ezen is tud csavarni kettőt, ugyanis mikor Michael rosszul lesz az utcán, egy ismertlen nő siet a segítségére, aki bár jóval idősebb nála, mégis romantikus kapcsolatba keveredik. Hanna totális ellentétje a fiúnak, aki fiatal korából is következően teli van érzelmekkel, míg a nő inkább praktikus, ezért is lehet, hogy olyan hihetően egészítik ki egymást. Azonban Hannah egy nap eltűnik és nem ad jelet magáról többé. Michael nem is találkozik vele többé, kivéve egy tárgyalást, ahol náci bűnösöket vonnak felelősség alá.

Nézzétek meg a Felolvasót!

Határtalan szerelem

A végére egy kicsit a jelenbe kalandozunk el, de ettől még semmi lesz sokkal könnyebb. A mai Görögországban játszódó Határtalan szerelem három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. Mindegyik sztoriban egy másik nemzedék lesz szerelmes egy olyan időszakban, amikor egész Dél-Európát súlyos társadalmi-gazdasági válság rengeti meg, ám a szálak végül összefutnak.

Ismerjétek meg a Határtalan szerelem küzdelmeit!

Rengeteg romantikus dráma vár még rád a Moziklub kínálatában. Azokat se hagyd ki!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása:

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

A Hunter Killer küldetés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)