Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Való világ 9. – 4. összefoglaló – „Egy kezem van, az még stabil”

  • TV GO
  • 2018. 11. 08., 18:09

És igen! Hónapokig tartó udvarlás, omnibuszos városnézés, színházlátogatás és rózsaeső után Cintike úgy döntött, többé nem kéreti magát, és beadja a derekát az őt ostromló Krisztiánnak, szíve választottja pedig így kürtölte szét boldogságát baráti körében: „Megvolt a gádzsi, tesó!”

No, de ne vágjunk a dolgok közepébe, ezt megelőzően is szemtanúi lehettünk emelkedett pillanatoknak. Nem kétséges, hogy VV Radics - visszafogottsága és szellemes poénjai alapján – a Vőfélyek Világszövetségének elnöke is lehetne. Habitusát Greg szemtől-szemben is kifogásolta, sőt, az is benne volt a pakliban, hogy nekiesik a Youtube-sztárnak egy összecsévélt Cosmopolitannal. Közben Csoki azon munkálkodott, hogy megdöntse Renit, mint a cári rendszert a proletár forradalom, csakhogy az ifiasszony válla kiment az előjáték közben, a krízishelyzetet pedig a kiérkező mentőknek kellett orvosolni. Sablonos baleset, minden háztartásban megesik! (Azért nagy kár, hogy nem láthattuk az ápolók arcát, amikor értesültek a szerencsétlenség részleteiről.)

Ellenben – ahogy már azt említettük – Cintike és Krisztián szerelme óhatatlanul beteljesült: a férfiú - nehogy valaki hülyén halljon meg - azonnal szétkürtölte a hírt, Cintike pedig másnapi romantikus mámorában maszatolásként definiálta az eseményt. Közben Radics és Krisztián is megmérkőzött a villamesteri címért, az erőnléti feladatban pedig a vlogger lett élet és halál ura. Nem mellesleg azonnali véres konfliktusba keveredett Zsuzsuval, amiért az nem szolgálta ki energiaitallal, noha másfél méterrel közelebb ült a hűtőhöz. Bár az omeganőstény próbált jellegzetes lá pentaton hangsorán visszavágni, a verbális ütközetből ő került ki vesztesen. Ezt követően pedig úgy tapadt rá a többi lakóra némi barátkozás reményében, mint Punnany Massif-matrica a romkocsma vécéajtajára.

Közben új versenyző érkezett Ginu személyében, aki harsány, konfliktuskereső, cseppet sem szégyellős, szóval igazi nagybetűs egyéniség, akihez fogható még nem volt a VV történetében. Férfiúi megfelelője, Csoki azzal a lendülettel rá is tette szexuális bakancslistájára. Ja, és két további játékos is érkezett: és bár VV Era és VV Roli kisfilmje sem szűkölködött suttyó megnyilvánulásokban, a többiekhez képest ők maguk az introvertáltság bronzszobrainak tűntek a többiekhez képest. Bizonyára komfortosan érzik majd magukat ebben a közegben.

A műsor visszanézhető az RTL Most!-on.

Forrás: RTL II.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)