Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

ZENE A TV GO-N – A Jazz+Az utoljára – Búcsúkoncert anno 2000

  • TV GO
  • 2018. 11. 10., 06:51

Egy hosszabb, közel egy éves kihagyás után folytatódik sikeres zenei sorozatunk, melyben főként a hazai komoly- és könnyűzenei élet legnagyobbjainak válogatásait, zenei koncertjeit mutatjuk be a TV GO sorain keresztül.

Szerintem nincs olyan ember, akinek a Jazz+Az hallatán ne Geszti Péter jutna eszébe. És valljuk, be a zenekar rövid, kicsiny pályafutása alatt olyan munkák születtek, amely egy életre beleívódtak mindenkibe, még akkor is, ha e kevert műfajjal operáló együttes – vagy éppen a műfajok – nem is a kedvence az embernek.

Geszti valamit tudhatott annak idején, amikor 1997-ben létrehozta az együttest azzal az öt fős gárdájával, akik végig ott voltak minden egyes dalban. A sokgenerációs polihisztornak ugyanis a 1997-es komédiánál, A miniszter félrelépnél és a két évvel később debütáló Kalózok című magyar filmnél is nagyobb zenéket tett le az asztalra: Dés László zeneszerző-szaxofonossal, valamint a Kozma Orsi-Váczi Eszter-Behumi Dorottya trióval az oldalán maguknál a filmeknél is sokkal sikeresebben futtatta be zenéjüket, mint maguk a filmek voltak – nem túlzás tehát azt mondani, hogy a filmekből a zenét jegyeztük meg már-már inkább, mint magát a cselekményt…

A vagány funky-s, rap-es, jazzes, pop-os zenével működő zenekar viszont csak tiszavirág életű volt: három albumot jelentettek meg fennállásuk három éve alatt, bezsebeltek egy Arany Zsiráf-díjat is 2000-ben de ugyanebben az esztendőben el is köszöntek rajongóiktól egy nagyszabású búcsúkoncert keretén belül: erre a hónapra, erre a szombatra ezt választottuk Zene a TVGO-n-sorozatunkba, amit természetesen

meg is nézhettek videótárunkból.

Jó szórakozást, jó merengést-múltidézést kívánunk ehhez a koncertfelvételhez is!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: nlcafe.hu

Filmek Neked!

Jazz+Az

Színes, magyar koncertfilm (2000)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)