Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A főszerepben a hétköznapi ember

  • TV GO
  • 2018. 11. 13., 11:52

A héten három olyan film is érkezik a TV GO-ra amelyekben egészen biztosan magunkra ismerhetünk, legyen szó életút-keresésről, szakításról vagy családi bonyodalmakról.

Brad’s Status

Ben Stiller neve egyet jelent a kínos vígjátékokkal, legnagyobb tragédiája pedig, hogy ha itt-ott értékelhető filmekben is játszik, akkor meg a kutya nem kíváncsi rá. Pedig a Brad’s Status egészen szerethető filmje, amiben nem az altáji poénokon van a hangsúly, hanem egy életszagú szituációkon. Az osztálytalálkozó sokak számára öröm, mások számára inkább rémálom, mikor szembesülni kell, ki hol tart az életben. Rémálomszerű rádöbbenés ez Brad számára is, aki arra ébred rá, hogy sehová nem jutott szociális munkásként, miközben minden osztálytársa igazi nagymenő lett. Az egyetemi felvételi előtt álló tehetséges zenész fia rángathatja vissza belé az életigenlést. Belénk pedig azt a halvány kis reménysugarat, hogy Ben Stillet tud színészkedni, ha épp nem bohócot csinál magából.

500 nap nyár

Marc Webb 2009-es filmje kicsit megreformálta a fejünkben azt, amit a szakítós filmekről gondolunk, az 500 nap nyár ugyanis nagyon rövid időn belül egy végtelenül kedves és életszagú kultfilm lett. Pedig nincs benne látványos, idealizált szerelem, csak két ember, aki egy ideig egymást akarja, aztán az egyik úgy dönt, hogy mégsem. Tom igazi romantikus lélek, aki hisz a szerelemben, ezért mikor belebotlik Summerbe, egyből érzi, eljött az ő ideje. A lány viszont teljesen más, egyáltalán nem hisz sem a szerelemben, sem a párkapcsolatokban, itt pedig kezdetét veszi az 500 napnyi tipródás, amiben benne van a rózsaszín köd, de a könnyek és a tépelődés is.

Az élet napos oldala

Bár a svédekről első körben mindig a krimik ugranak be, azért abban is nagyon jók, hogyan csináljanak emberközpontú filmeket. Az azonos című tévésorozat óriási siker volt az országban, nem csoda, hogy hamarosan a vásznon találta magát a történet, és bejárta a világot. A film három pár életét követi, őket pedig azokkal az örömökkel és problémákkal néznek szemben, amivel egy átlagember is. Ez természetesen meg van spékelve egy kis svédes abszurdummal és humorral is, és máris bárki felfedezheti magát a tragikomikus szituációkban.

Most mindhárom filmet megnézheted a TV GO kínálatában!

- Brad's Status
- 500 nap nyár
- Az élet napos oldala

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: FOX SEARCHLIGHT PICTURES, AMAZON STUDIOS

Filmek Neked!

500 nap nyár (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai, romantikus vígjáték (2008)

Az élet napos oldala

Színes, magyarul beszélő, svéd vígjáték (2017)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)