Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Újabb kegyetlen mémekhez ajánlunk remek filmeket

  • TV GO
  • 2018. 11. 13., 21:00
  • Dráma

A rajongói kreativitás nem ismer határokat, aminek mi is nagyon örülünk. S ha már mindenki ennyire boldog, akkor miért ne nézzünk együtt remek filmeket?

A cucumber angolul uborkát jelent, s innentől fogva könnyű dolga van annak, aki megpróbálja kitalálni, hogy ki az új merítés első áldozata. Igen, Benedict Cumberbatch az, akit nagyon sokan próbáltak meg zöldségesíteni, de szerintünk ez lett a legjobb.

A kódfejtő Oscar-jelöltje az egyik legkarakteresebb arcú színészként méltó helyet foglal el a rajongók szívében, hiszen ez az izgalmas férfi arc minden tekintetében magában hordozza a lenyűgözőt, a váratlant.

A Moziklub kínálatában elérhető A kódfejtő, egy, a II. világháború idején játszódó dráma, ami egy zseniális elme reménytelen vívódását hozza el nekünk. Az Alan Turing kódfejtő és korabeli IT-mágus örökségéből táplálkozó film Adam Moore író zsenijét dicséri, aki méltóképp kapott szobrocskát a filmért.

A rajongói humor női áldozatai közt tartjuk számon Reese Witherspoont, akinek szintén a keresztnevét bonthatjuk fel találóan: with (h)er spoon, azaz Reese a kanalával. A mára már elcsépelt on/off-poénok működési elvén virágzó mém, azért megér egy mosolyt.

2006 Oscar-díjas női főszereplőjének több filmjét is megtalálhatod nálunk. Ha kifejezetten egy klasszik romantikus drámával töltenéd az estét, akkor a Vizet az elefántnak a Te választásod! Az 1920-as években játszódó sztori egy cirkusz körül játszódik, benne szerelem, felszabadítási kísérlet az érzelmek csapdájából és elefántok. Ha pedig már az ünnepekre készülsz, akkor a Négy karácsony romantikus vígjátékot válaszd, ki tudja mikor kell kényszerből valakinek a párjaként családi vacsikra látogatnod.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Europress/Getty Images; Imgur; Wikia

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

Vizet az elefántnak

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)