Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Christian Bale majdnem szerepelt az új Batman-filmben

  • TV GO
  • 2016. 03. 16., 08:00

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Christian Bale irigykedik, amiért már nem ő alakítja a Sötét Lovagot a legújabb Batman-filmben, illetve szárnyra kaptak olyan pletykák is, hogy Ben Affleck csak azért kapta meg a szerepet, mert Zack Snyder rendező hiába próbálkozott Bale-nél. Az igazság viszont valahol a kettő között van.

A rendező ugyanis nemrég elárulta, hogy valóban be akarta tenni a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalá-ba a Nolan-féle Batman-filmeket felejthetetlenné varázsoló színészt – csakhogy nem Sötét Lovagként, hanem egy másik szerepben.

Meglepő ötletét Snyder azzal indokolta, hogy ez lett volna a végső és egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az új Batman-film egy teljesen másik világ másik valóságát ábrázolja, mint a Batman: kezdődik!, A sötét lovag és A sötét lovag: Felemelkedés. „Ez egy teljesen más univerzum, szóval ha akartuk, se tudtuk volna szerződtetni Christian Bale-t mint Batmant, ő ugyanis ebben a formában nem is létezik a mi világunkban. Az viszont felmerült, hogy egy másik szerepet eljátszhatna. Mert ezzel végképp világossá tettük volna a dolgot” – nyilatkozta a direktor.

A Nolan-féle univerzumban Superman nem igazán létezhetne (Forrás: InterCom)

Snyder ezután azzal viccelődött, hogy egy ügyes maszkkal rásegítve Bale alakíthatta volna Alfredet, Bruce Wayne hűséges inasát, akit végül Jeremy Irons kelt életre a végleges filmben. A rendező azt is elmesélte, hogy a gyártó stúdiónál, a Warner Bros.-nál többen is kérdezgették tőle annak idején, hogy kiket fog visszahozni az új filmbe Christopher Nolan trilógiájából. Szóval minduntalan el kellett magyaráznia, hogy „abban a rögrealista Batman-univerzumban, amit Chris Nolan megalkotott, Superman nem igazán létezhetne”.

Vajon sikerül túlragyognia elődjét? (Forrás: InterCom)

A keményvonalas rajongókban ezzel együtt hatalmas csalódást keltett, amikor kiderült, hogy Christian Bale nem tér vissza Batmanként. A szerepét átvevő Ben Afflecknek így duplán nehéz a dolga, hiszen egyrészt meg kell próbálnia túlszrányalni elődje alakítását, másrészt a nézők ellenszenvével is meg kell küzdenie. Hogy mindez hogy sikerül-e, március 24-én derül ki, hiszen ekkor mutatják be a Bale-mentes Batman Superman ellen – Az igazság hajnalá-t.

BATMAN- ÉS SUPERMAN-FILMEK A TV GO-N:

- A sötét lovag - Felemelkedés
- Superman visszatér
- Batman: Bad Blood
- Lego DC: Cosmic Clash

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk és Warner Bros.

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)