Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mamma Mia 2. - jó, hogy sose hagyják ABBA!

  • TV GO
  • 2018. 11. 23., 14:26

Van álmod? De tényleg, komolyan. Valami, amit nagyon-nagyon-nagyon szeretnél? Ha van: sose, de tényleg sohase engedd el!

Bevallom: tartottam tőle, hogy megint egy kasszasiker második része kerül a mozikba, és megint minden, ami feeling benned volt az első résszel kapcsolatban, minden-minden szertefoszlik az új, borzalmas előzményfilm miatt. Sok ima kellett hozzá, hogy ne így legyen...

Nos, én ilyen jól még nem éreztem magam mozis filmen: Donna (Meryl Streep) elföldelése és az élet bitang nehéz, filmes lejtmenetei konkrétan majdhogynem hangos sírógörcsbe fordult a vetítőterem, amikor pedig a fiatalkori (Lily James) szerelmei orbitális musical-show-t adtak randi gyanánt a Waterloo-ra, azon meg halálra röhögtem magam én is.

Forrás: Jonathan Prime/Universal/Kobal/REX/Shutterstock

És nem: az előzetes pletykák alapján nem, nem kell nélkülöznünk a britek üdvöskéjét. És nem változott Tánya (Christine Baranski) és Rosie (Julie Walters) néni igencsak mocskos fantáziálása az időközben eltelt évtized ellenére sem. (Amúgy tényleg nem öregedtek semmit Ők sem.) Sőt, Cher is rátalált fiatalkori szerelmére is: hát, tényleg volt valami a levegőben azon a éjjelen, oh Fernando...

Na, ezért nem szabad feladni az álmokat! SOHA!

Ps.: én még egy ilyen, harmadik részt is el tudnék viselni. De ezügyben az egykori ABBA-tag, Björn azt mondta egyszer az év során, hogy “ha lesz rá ok, hogy csináljanak”, lesz egy kellően erős sztori, akkor meg is fogják csinálni. ABBA-rajongók: szorítsunk az alkotóknak, hogy legyen...

addig is itt a második rész a TVGO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Jonathan Prime/Universal/Kobal/REX/Shutterstock

Filmek Neked!

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)