Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szomorú bizonyíték: a válás kortalan

  • TV GO
  • 2018. 11. 23., 14:55

A dolgok néha nem úgy működnek, ahogy szeretnénk vagy ahogyan remélnénk.

Bennfentesek szerint benne volt a levegőben, de talán még ők se hitték volna, hogy ez lesz! A 75 éves Robert De Niro és 12 évvel fiatalabb felesége elválnak.

A kétszeres Oscar-díjas színész 1997-ben házasodott össze Grace Hightowerrel, akit egyebek mellett Az újságosfiú és a Precious - A boldogság ára című filmekből ismerhet a közönség. A házaspárnak két gyermeke született, fiuk már kész felnőtt, kislányuk még csak 6 éves.

Már korábban is szakítottak egyszer, De Niro 1999-ben el is indította a válást, de öt évvel később megújították házasságukat.

De Niro a Joker-film mellett a War with Grandpa című vígjátékkal tér vissza a mozikba többek között Uma Thurman és Christopher Walken oldalán.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: People

Foto: Europress / Jamie McCarthy - Getty images

Filmek Neked!

Az újságos fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2012)

Precious - A boldogság ára

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2009)

Csúcshatás

színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2011)

A gyilkos médium

Színes, szinkronizált, spanyol-amerikai thriller (2012)