Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyönyörű modellé érett Madonna kislánya

  • TV GO
  • 2016. 03. 21., 18:40
  • Akció-Kaland, Animáció, Krimi-Thriller, Sztárcsemeték

A színész-énekesnő Lourdes nevű lánya sokáig jól elvolt reflektorfény nélkül is – ma azonban már 19 éves, és modellkedéssel készül kitörni édesanyja árnyékából. Íme néhány „ilyen volt/ilyen lett”-fotó a nagyot nőtt gyermekről!

Lourdes Maria Ciccone Leon 1996 októberében született, Madonna és kubai származású személyi edzője, Carlos Leon gyermekeként. Habár a Lola becenéven ismert Lourdes Leon a mai napig leginkább arról ismert, hogy ő a világhírű színész-énekesnő elsőszülött gyermeke (fél-, illetve mostohatestvérei a Guy Ritchie-től született Rocco és a Madonna által örökbefogadott David Banda és Mercy James), azért néhány dolgot már zsenge kora ellenére is letett az asztalra.

Lourdes Leon 2003 szeptemberében, az Angol Rózsák párizsi sajtóeseményén (Forrás: Joel Saget / AFP)

Társszerzője volt például édesanyja 2003-ban megjelent gyerekkönyvének, az Angol Rózsák-nak, 2010-ben – szintén a sztárral közösen – elindított egy Material Girl nevű ruhamárkát (így kvázi divattervezőnek is tekinthető), ezenkívül énekelt is már Madonna néhány fellépésén, illetve videoklipjében, az MDNA című albumban pedig háttérénekesként működött közre.

Madonna, Guy Ritchie, Lourdes és Rocco Ritchie 2007 januárjában (Forrás: Carl De Souza / AFP)

Mostanában pedig Lourdes lett a nála „valamivel” nagyobb nevű divattervező, Stella McCartney múzsája: Paul McCartney lánya őt választotta ugyanis új parfümmárkája, a POP egyik arcának, így a sztárcsemete jelenleg a reklámkampány munkálataival van elfoglalva, melyben modellként vesz részt. A bimbózó modellkarrier miatt Madonna természetesen nagyon büszke, és szinte azonnal sietetett Instagramján megosztani gyermeke jól sikerült reklámfotóit. Stella McCartney pedig a következő szép szavakkal méltatta a szerinte még nagy jövő előtt álló Lourdest.

(Forrás: Stella McCartney / Instagram)

„Annyira örülök, hogy Lola is a POP csapatának tagja lett! Lola – akit születése óta ismerek – előadóművészi karrierje elején áll, és egy független, inspiráló és szabad szellemű fiatal nő. Annak ellenére, hogy beleszületett a reflektorfénybe, két lábbal áll a földön!” A divattervező lelkes szavait olvasva nem lennénk meglepve, ha a jövőben Lourdes és McCartney sokszor dolgoznának még együtt…

(Forrás: Stella McCartney / Instagram)

MADONNA ÉS GUY RITCHIE FILMJEI A TV GO-N:

- Arthur és a Villangók
- Az U.N.C.L.E. embere
- Sherlock Holmes
- Spíler

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Stephen Lovekin / Getty Images North America / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Animáció Krimi-Thriller Sztárcsemeték