Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az év egyik legjobb vígjátéka a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2018. 11. 30., 11:37

A Crazy Rich Asians a borzalmas címmel ellentétben (magyarul is borzasztőan hangzik: Őrült gazdag kínaiak) nagyon jó humorral megáldott film, ráadásul belátást nyerhetünk a tényleg, de TÉNYLEG nagyon gazdag kínaiak életébe. Persze azért nem dokumentumfilm, de kicsit mégiscsak szeretnénk annak hinni.

A filmet, ahogy ez manapság már szinte szokás, egy sikeres könyv előzte meg. Kevin Kwan 2013-ban jelentette meg az azonos címre keresztelt regényét, ami egyből őrült nagy siker lett, szóval egyértelmű volt, hogy film is készül belőle.

Ebből persze egy bődületes bukta is kerekedhetett volna, mert arra azért mégiscsak több példát láttunk már. Szerencsénkre azonban nem így lett. Ehhez persze elsősorban az is kellett, hogy végre Hollywoodban is megértsék, hogy a Szingapúrban élő kínaiak szerepére tán nem érdemes fehér színészeket alkalmazni. A nézők ezt a bátorságot pedig sokszorosan megfizették, szó szerint a pénztáraknál, mivel tényleg rengetegen mentek el megnézni a Crazy Rich Asians-t.

Persze azért arról nincs szó, hogy egy filmművészeti mérföldkő lenne a film. A történet például annyira egyszerű és lineáris, hogy bizonyos szögből nem is látszik. Van ugye a főszereplő, Nick (Henry Golding). Ő Amerikában tengeti életét, különösebben nagy felvágás nélkül, de boldogan az egyetemi oktató, közgazdász barátnőjével (Constance Wu).

Warner Bros.

Csakhogy Nick érzi, hogy be kéne már mutatni Rachelt (ő a barátnő, ha ez nem lenne világos) a Szingapúrban élő családnak. Az ilyen filmek dramaturgiája megköveteli, hogy a srác szupergazdagság csak ott derüljön ki barátnője számára, mert persze. Ahogy az is persze, hogy a kedves mama (Michelle Yeoh) nincs elájulva a csóró barátnőtől, és választás elé kívánja állítani fiacskáját, hogy a pénz vagy a lány.

Szóval őrülten kell izgulni, hogy vajon egy kedves vígjátékban mit is fog választani a főhős. Se.

Azonban, amit a klisés sztorin az Őrült gazdag ázsiaiak elvszít, azt behozza a poénokon és a színészek teljesítményén. Ugyanis ezt a filmet tényleg a szituációk, a szingapúri szuper gazdag kínaiak kiparodizálása és a mindezt elénk táró színészek adják el. Ők pedig nagyon!

Ne hagyjátok ki az év egyik legjobb vígjátékát.

A Crazy Rich Asians elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros.

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)