Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gerard Butler világítótorony-őr lesz

  • TV GO
  • 2018. 11. 28., 12:52

Gerard Butlertől már megszokhattuk, hogy általában silány minőségű akciófilmekben ment meg különböző elnököket, most viszont VÉGRE más szerepet is elvállalt, és nem is tűnik rossznak.

Műfajilag mondjuk nem ment annyira nagyon messzire az akciófilmektől, hisz egy pszichothrillerről van szó, de az előzetes alapján már ez is előrelépést jelent az utóbbi években elvállalt filmjeihez képest. A The Vanishing három világítótorony-őrről szól, akiket hat hétre kiküldenek egy lakatlan skót szigetre. Hamarosan találnak egy elég értékes ládát tele arannyal, ez a tény pedig hihetetlen veszélyekbe sodorja őket, egy idő után pedig már egymásban sem bízhatnak igazán. Mondani sem kell, hogy ez egy nyúlfarknyi szigeten hosszú heteken át elég kínos és véres játszmákba tud átcsapni. Nagyon úgy fest, Butler végre nem egy kőkemény szuperembert, hanem egy kötöttpulcsis, torzonborz, hihető embert fog alakítani.

A pszichotrhiller Kristoffer Nyholm első filmje lesz, de a sorozatok terén már bizonyított: többek közt a Tom Hardy nevével fémjelzett Tabuból négy epizódot is rendezett. Amerikában januárban mutatják be, hazai premierdátumról egyelőre nincsen hír.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Empire Online

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)