Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Adventi féláras filmek! 1. hét

  • TV GO
  • 2018. 11. 30., 09:30

Adventi meglepetésként egyes filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Az idei adventi időszak alatt minden héten újabb filmekkel szolgálunk nektek, amiket féláron kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Telekom Videotéka felületén.

Keressétek minden héten ajánló cikkünket, ahol akár még exkluzív videókat és képeket is találtok az aktuális féláras filmekről!

A dán lány (november 30 – december 14.)

Einar Wegener (Eddie Redmayne) és Gerda Wegener (Alicia Vikander) művészházaspárként élik visszafogottan boldog életüket az 1920-as évek Koppenhágájában. A férfi nagy sikereket arat tájképeivel, míg a kevésbé elismert Gerda köztiszteletben álló polgárok portréfestője. Ez azonban változik, mikor Gerdának gyorsan be kell fejeznie egy portrét, amihez férjét veszi rá, hogy öltözzön nőnek és legyen a modellje. Az élmény sorsfordító erejű, Einar rájön, hogy Liliként tudja kifejeznie valódi énjét, és elkezd nőként élni. Azonban Gerda is nyer a váratlan személyes és művészi megvilágosodással, mivel váratlanul új múzsája lett, ami lendületet ad művészetének. A házaspár azonban kénytelen szembenézni a társadalom rosszallásával.

Tökéletes hang 3 (november 30 – december 14.)

Az előző két részben megkedvelt lányok lediplomáztak és kiléptek a nagybetűs életbe, ahol már több kell a sikerhez, mint egy kis acapella. Pedig a világbajnokság megnyerése után még nagy reményeket tápláltak a Bellák, de miután szétszéledtek, keserűen tapasztalták, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. A lehetőség azonban hirtelen adódik: tengerentúli turnéra indulhatnak, hogy együtt énekeljenek, és szokásuk szerint kétes kimenetelű döntéseket hozzanak.

2018 NBCUniversal All Rights Reserved

Ha eljön Joe Black (december 7 – december 21.)

A dúsgazdag, New York-i üzletember William Parrish (Sir Anthony Hopkins) a hatvanötödik születésnapját ünnepli két lányával. Az alkalomból a nagyobbik hatalmas partit szervez apjának. Ám Parrish rosszul lesz, és a boldogság meleg érzése helyett a halál szele érinti meg. Hamarosan megnyerő modorú, jó képű fiatalember állít be a házába. Joe Black (Brad Pitt) a Halál megtestesülése. Magával akarja vinni az áldozatát, ám meglátja a férfi gyönyörű lányát, Susant. Ezt látva és kihasználva, Parrish alkut köt a Joe Blackkel: haladékot kap, míg az megízleli az emberi létet. Ám a Halál ideje is lejár, vissza kell térnie oda, ahová való.

A gyerekek se maradnak ki az adventi forgatagból.

A Lengemesék november 30-tól az év végéig féláron érhető el.

A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. A gyerekeket csak akkor avatják őrzővé, amikor bebarnul a hajuk. Addig viszont unalmas az élet, mivel zöldhajúként tilos nádirigón repkedni, vízre szállni, sőt még a békaderbin sem vehetnek részt. Füttyös Vilkónak legnagyobb álma, hogy végre ő is őrző lehessen, ám a kíváncsisága folyton bajba sodorja.

Kattints a Filmek féláron! aktuális kínálatához

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: 2018 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

A dán lány

Színes, magyarul beszélő életrajzi dráma (2015)

Lengemesék

Színes, magyarul beszélő, magyar animáció (2017)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)