Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Teljesítették a haldokló Batman-rajongó utolsó kívánságát

  • TV GO
  • 2016. 03. 22., 17:20
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Szuperhősök

Legutóbb a Disney és a LucasFilm tette lehetővé, hogy egy halálos beteg rajongó utolsó kívánsága teljesüljön, és mielőtt meghal, otthonában, a bemutató előtt nézhesse meg a Star Wars: Az ébredő Erőt. Most a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala alkotói és gyártói tettek tanúbizonyságot hasonló emberségről.

A Warner Bros. szuperhősös crossover filmjének március 20-án volt a vörös szőnyeges premierje, de valaki még a sztároknál is hamarabb nézhette meg a várva várt alkotást. A rákban haldokló Batman-rajongó, Barry már több mint egy hónappal ezelőtt láthatta a Batman Superman ellen-t, mivel a film rendezője, Zack Snyder és a gyártó stúdió lehetővé tette számára, hogy teljesüljön élete utolsó kívánsága.

Az eset nem kapott akkora sajtónyilvánosságot, mint amikor a szintén rákos Daniel Flatwood tekinthette meg a Star Wars: Az ébredő Erő-t. Barry szerettei azonban egy hónappal a halála után is gondozzák még a kampány miatt életre hívott Facebook-oldalt, a megható történet híre így most bejárta a világot. „Már négy hete, hogy örökre lehunytad a szemed. Hiányzol, és azóta minden nap gondolunk rád. Meggyógyítani nem tudtalak, de segíthettem, hogy valóra váljon az álmod. Bazznak teljesült az utolsó kívánsága, és megnézhette a filmet, mielőtt elhunyt."

Its been 4 weeks since you went to sleep.We miss and think about you every day...I couldn't fix you but I could help...

Közzétette: Batman4bazz2016. március 20.

"Köszönet illeti ezért Zack Snydert és mindenki mást a Warner Bros.-nál, aki mindezt lehetővé tette – akit érint, tudja, kikről van szó! (…) És nem tudom eléggé megköszönni azoknak a támogatását, akik hírül vitték Bazz esetét, és így segítettek valóra váltani a testvérem álmát” – írta a napokban a Facebookon Barry lánytestvére, Gweny. Egy korábbi bejegyzésből az is kiderül, hogy Barry rákban szenvedett, és nagyon bátran, már-már szuperhőshöz méltóan küzdött.

#batman4bazzThanks to everyone for all the support for our darling Barry.He fought a very brave and courageous fight...

Közzétette: Batman4bazz2016. február 21.

SZUPERHŐSÖK A TV GO-N:

- Batman: Bad Blood
- A sötét lovag - Felemelkedés
- Superman visszatér
- Lego DC: Cosmic Clash

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Szuperhősök