Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyönyörű modell lett Diane Lane és Christopher Lambert lánya

  • TV GO
  • 2016. 03. 24., 00:20
  • Akció-Kaland, Dráma, Krimi-Thriller, Sci-fi, Sztárcsemeték

Nehéz eldönteni, ki ragyogott szebben a vörös szőnyegen: az 51 éves színésznő vagy 22 éves, fotómodell lánya. Mindenki szerencséjére csodálatos közös képek készültek róluk.

Diane Lane és Eleanor Lambert a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala New York-i premierjén jelent meg együtt a napokban, annak apropóján, hogy a filmben Lane alakítja Martha Kentet, Superman mamáját.

Az eseményen a színésznő egy merészen, mégis ízlésesen dekoltált virágos ruhát viselt, míg fotómodell lánya egy hófehér, a hasat némileg szabadon hagyó összeállításban nyűgözte le a közönséget. Közös fotóikon pedig az is világosan látszik, hogy ugyan mindkét nő egyformán gyönyörű, a Lambert lány vonásai mégsem édesanyja, sokkal inkább szintén híres apukája arcát idézik.

(Forrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopres / Geisler-Fotopress / DPA)

Diane Lane 1985-ben Rómában találkozott a svájci színésszel, Christopher Lamberttel, akivel egymástól függetlenül vettek részt egy-egy sajtóeseményen. Három évvel később, közös filmjük, az 1988-as Love Dream forgatásán szerettek egymásba, és még abban az évben össze is házasodtak. Később még egy filmet forgattak együtt, a Gyilkosság lólépésben című 1992-es thrillert.

A házaspár a Gyilkosság lólépésben című filmben (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Lányuk, Eleanor 1993 szeptemberében született, ám a pár útjai egy évvel ezután elváltak. Lane tíz évvel később a szintén színész Josh Brolin felesége lett (akitől azonban azóta már, 2013-ban szintén elvált), és Lambert is híres új párt választott magának: 2007 és 2014 között Sophie Marceau volt az élettársa. Eleanor Lambertről modellügynöksége honlapján találhatunk további remek fotókat.

(Forrás: Bryan Bedder / Getty Images North America / AFP)

DIANE LANE ÉS CHRISTOPHER LAMBERT FILMJEI A TV GO-N:

- Agymanók
- Éjjel a parton
- Kegyetlen faj
- A szellemlovas 2. - A bosszú ereje

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Dennis Van Tine / NurPhoto és Mike Coppola / Getty Images NA / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma Krimi-Thriller Sci-fi Sztárcsemeték