Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezek a sztárok már biztos, hogy elválnak idén

  • TV GO
  • 2016. 03. 29., 02:40

Úgy tűnik, a tavalyihoz hasonlóan az idei is a szakítások éve lesz Hollywoodban, hiszen még el sem múlt március, és máris több mint fél tucat sztár jelentette be, hogy beadta a válókeresetet (vagy épp megszakította élettársi kapcsolatát). Összeszedtük, hogy kik mondtak egymásnak könnyes búcsút mostanában!

ROSE MCGOWAN

A Bűbájos boszorkák című sorozat, a Sikoly, a Grindhouse – Terrorbolygó és a Conan, a barbár sztárja február elején adta be a válókeresetet. Jövendőbeli exférje Davey Detail képzőművész, akivel a színésznő már tavaly májusban szétköltözött. Beadványában McGowan egyúttal arra is kéri a bíróságot, hogy utasítsák el Detail férjtartásra vonatkozó kérvényét.

(Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP)

Az eset azért is nagyon szomorú, mert – ahogy arról korábban már írtunk – a 42 éves sztárnak gyerekként és kamaszként nagyon hányatott sors jutott, és később szerelmi élete is elég zűrösen alakult. Sokáig a botrányairól és bizarr durvulásairól híres énekes, Marilyn Manson élettársa volt, majd Robert Rodriguez rendezővel élt „se vele-se nélküle”-kapcsolatban – úgy, hogy papíron a férfi még együtt volt feleségével és öt gyermeke édesanyjával. Így amikor McGowan 2013-ban, mindössze három hónap után hozzáment Davey Detailhez, sokan reménykedtek benne, hogy végre révbe ért.

LEA MICHELE

A Glee! című sorozat sztárjával szintén februárban szakított életmód-tanácsadó szerelme, Matthew Paetz – állítólag mindenféle magyarázat nélkül. Michele és Paetz 2014 áprilisában ismerkedtek össze az énekes-színésznő On My Way című klipjének forgatásán, így kapcsolatuk még két évig sem tartott. A dolog minden bizonnyal eléggé megrázhatta Michele-t, mivel Paetz volt az első, akivel randizott, miután előző szerelme (és Glee!-beli kollégája), Cory Monteith 2013 nyarán heroin-túladagolásban és alkoholmérgezésben életét vesztette.

(Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP)

IDRIS ELBA

A Luther című sorozat sztárja három év után szakított barátnőjével, Naiyana Garth sminkessel. Elba és Garth 2013-ban kezdtek randizni, egy évvel később pedig már meg is született kisfiuk, Winston. Az angol színész a jelek szerint nem híve az életre szóló kapcsolatoknak, hiszen már két exfeleséggel is büszkélkedhet. Első házasságából ráadásul egy kislánya is született, a jelenleg 14 éves Esan, aki az édesanyjával él Atlantában – Elba így hamarosan már két helyen vasárnapi apukáskodhat…

(Forrás: Ari Perilstein / Getty Images North America / AFP)

NINA DOBREV

Februárban valami lehetett a levegőben, mert a Vámpírnaplók-ból ismert színésznő és szintén színész szerelme is ebben a hónapban szakítottak. Dobrev és Austin Stowell (akit olyan filmek mellékszerepében láthattunk, mint a Delfines kaland, a Whiplash vagy a Kémek hídja) mindössze hét hónapja voltak együtt, és olyan nagyon erős kapocs nem alakulhatott ki köztük, hiszen egy, a párhoz közelálló forrás szerint azért mentek szét, mert egyszerűen nem volt idejük egymásra – de a jólértesült névtelen informátor szerencsére azt is közölte, hogy a színésznő és Stowell azért barátok maradnak.

(Forrás: Brad Barket / Getty Images North America / AFP)

PETER FACINELLI ÉS JAIMIE ALEXANDER

Az Alkonyat-filmek Dr. Cullenje nagyon sokáig (majdnem 17 évig) a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert színésznővel, Jennie Garthszal alkotott egy párt: 2011 és 2013 között házasok is voltak, és három gyermekük is született. A színész rögtön ezután egy másik színésznővel, a Thor-filmekben látott Jaimie Alexanderrel jött össze, akivel tavaly március óta jegyben is jártak. Idén azonban (természetesen februárban) felbontották az eljegyzést. „A családi és hivatásbeli kötelezettségek összeegyeztethetetlensége miatt Peter és Jaimie alapos megfontolás után úgy döntöttek, hogy jobb lesz, ha elválnak útjaik, és inkább jó barátok maradnak” – olvasható közös nyilatkozatukban. A két sztár majdnem négy évig volt együtt.

(Forrás: Mike Windle / Getty Images North America / AFP)

STEVE-O

A Jackass sztárja és az LA Ink című tetoválós reality szériából (és a sorozathűtlenkedő Jesse Jameshez, Sandra Bullock exférjéhez fűződő viszonyáról) ismert Kat Von D csak pár hónapig voltak együtt. Hivatalosan csak idén januárban jelentették be románcukat, de valójában már múlt novemberben kerülgették egymást. Ehhez hasonlóan márciusban történt szakításukat sem közölték még hivatalosan, ám a szomorú tényt mindennél ékesebben jelzi, hogy mindketten törölték az összes közös, illetve a másikat ábrázoló képet az Instagramjukról.

(Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP)

CASEY AFFLECK

Ahogy arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Ben Affleck kisöccse, Casey bátyja nyomdokaiba lépve, nem sokkal a Batman Superman ellen sztárját követően, szintén tízévi házasság után döntött úgy: véget vet Summer Phoenixszel kötött házasságának (Ben Affleck és Jennifer Garner szakításának híre tavaly nyáron rázta meg a világot).

(Forrás: Bryan Bedder / Getty Images North America / AFP)

A felek természetesen itt is közölték, hogy barátságban váltak el útjaik és hogy közeli barátok maradnak – de ebben az esetben valószínűleg hihetünk is a jól hangzó szavaknak, hiszen a fiatalabb Afflecket és Joaquin Phoenix húgát a két kisfiú, a 11 éves Indiana és a 8 esztendős Atticus is összeköti, akiket állítólag már hónapok óta úgy nevelnek közösen, hogy valójában már nem élnek együtt. Na meg persze Ben Affleck is jó példát mutat, hiszen ő is a lehető legjobb viszonyt ápolja Garnerrel a szakítás óta.

A VÁLÓFÉLBEN LÉVŐ SZTÁROK FILMJEI A TV GO-N:

- Conan, a barbár
- Szilveszter éjjel
- Gunman
- Vesztesek bosszúja
- Delfines kaland
- Egy különc srác feljegyzései
- Alkonyat - Újhold
-
A gyilkos bennem él

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Getty Images NA / AFP

Filmek Neked!

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)