Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bogaras szülők 9. rész - összefoglaló

  • TV GO
  • 2018. 12. 05., 14:15

Két anyuka jól elpáholja egymást az iskolaudvaron, Sebit pedig kis híján kirúgja az igazgató.

Flórával bajok vannak, ez a konfliktus pedig a szülők közé is bekígyózik. Miközben Enikő a gyerekeket próbálja asszertív problémamegoldásra tanítani állatos papírcsákók segítségével, végül a szülőket kell megreguláznia, miután Anna és Zsuzsi az iskolaudvaron esnek egymásnak. A megtépázott anyáknak Marival kiegészülve fel kell venniük a csákókat, hogy kibeszéljék magukból a problémát, ám Enikő zokogva borul rá a nagy békülés közben az asztalra magánéleti kínjai miatt. Az anyahadsereg szintén zokogva vigasztalja a tanárnőt.

Tóni értékelő megbeszéléseket tart, de nem éppen azzal a sikerrel, ahogy tervezte. Mivel indokolatlanul sok pénzt elkölt az iskola cirkuszi díszletére, valahonnan pótolnia kell a hiányt. A tanároknak a költségvetés megnyirbálásáról hadovál, utalgatva azzal, hogy felmondhatnának néhányan, de egyikük sem veszi komolyan. Végül Sebit rúgja ki, viszont mivel ez Koppány fülébe jut, a felügyelő azt parancsolja, hogy Tóni fizetéséből pótolják a hiányt.

Kövesd te is a Bogaras szülők vadonatúj részeit minden kedden 22 órakor a TV2 műsorán!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: TV2

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)