Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Embert próbáló kihívások, egy kis romantikus extrával megspékelve

  • TV GO
  • 2018. 12. 05., 16:04

Az az igazság, hogy valahol szívderítő, hogy a múlt heti párbajból végül Aurelio és Dominika jutottak vissza a Villába. Ő ugyanis, lássuk be, önmagában is elég komoly színt visz az amúgy sem unalmas hétköznapokba, úgyhogy nélküle talán már nem is lenne olyan izgalmas a műsor.

Aurelio reggeli, padlástól a pincéig tartó örömfutása, ami alatt amúgy végig kint volt a gatyából a "popsija", még nézni is olyan volt, mint egy újabb, idegi erőpróba és komoly mimikai ránc torna. Mindezt pedig még ki sem hevertük, mikor is következik a tengerbe zuhanós program. Fanni rögtön ki is borul, mert neki a 6 méteres zuhanás messze sokkolóbb, mint eddig bármi. Végül a srácok meggyőzik, hogy menni fog, vet is egy-egy keresztet Aurelioval majd nyílnak a csapóajtók. Először Peti zuhan és jófejségből a legmesszebbi kulcsért úszik el a vízben, hogy a többieknek már kisebb távot kelljen megtennie. Nyílik a következő kar, érkezik Dominika. Ő azonban passzolja a kulcsot, úgyhogy ismét Peti vetődik a vízbe. A következő zuhanó immáron Fanni, akinek a kulcsáért megint Peti úszik. Aurelio is szépet merül, végül pedig mindenki partra vetődik, és a puzzle is kirakásra kerül. A Berki és Laky párosnál mindenki jól esik, úszik, keresi a kulcsot és húzgálja a kart, ezzel első helyre repítő szintidőt hozva.

A délutáni wellness alatt Aurelio és Krisztián ismét mélyebb beszélgetésbe merülnek egymással, a többbiek pedig arról beszélgetnek, hogy kit kellene kiejteni, ki lenne a legmegfelelőbb partner a döntőben? A szívügyek is szóba kerülnek, és Auerlio elismeri, hogy Dominika minden eddigi nőjénél ezerszer jobb, szebb és a legcsodálatosabb benne, hogy képes őt elviselni. Mazsi közben azon töpreng, hogy mi a fenét keres Dominika Aurelio mellett? Aurelio pedig csak dicséri és dicséri, hogy mennyire csodálatos nő. Vajon mi lesz még itt? Esetleg egy lánykérés egy búcsús gyűrűvel? Vagy inkább akkor már fehérarany gyémántgyűrűvel? Hmm!
A bolhaparti és a falusi tusoló látványa elől Aurelio másnap mindent bele akar adni, hogy nyerjenek vagy hazamenjenek, mert nem bírja már tovább a tető feelinget. Alapvetően amúgy, ha valaki követi a részeket, annak is kezd gyanús lenni, hogy bár Aurelio eléggé megosztó személyiség, mégis, szinte már mindenki róla beszél. Aurelio így, Aurelio úgy,... hihetetlen, hogy mekkora influencer lett a csapatban.

Cápáról közben kiderül, hogy aktív boxolói pályája során sajnos annyi komoly ütést kapott már a fejére, hogy nem hogy rövid távú memóriája nincsen, de Zsuzsi nélkül még arra sem emlékezne másnap, hogy mit evett előző nap reggelire. Szomorú, mégis bátor dolog, hogy mindezt a többiek előtt is vállalja. Aurelio meg eközben öribariságba kerül Berkivel, amin Majka és Tilla is meghökkennek, na de menjünk is tovább.

Mielőtt még túlságosan ellelkiznénk ezt a versenyt, térjünk vissza a megmérettetésre. Olyan feladat jön, amire a legkevésbé sem vágytunk már az előző évadban sem: lángoló autóba ülő kedvesek, akik nőként, bekötve egy lángoló autóba, behajt a tengerbe... A srácok persze tiltakoznak, Mazsi viszont felveszi a kesztyűt. No meg a sisakot. És megcsinálja! Ahogy Laky Zsuzsi is, akiben a férje végig hitt, nem hiába. A feladat legneccesebb párja a Weisz-Hajmásy páros, Fanniban ugyanis valahogy ma nem látszódik, hogy bármire s képesnek érezné magát a sok sírás közt. Ennek ellenére nekivág és megpróbálja, de csak a vezető ülésig jut, ahol pánikrohamot kap és feladja a feladatot. Ez a feladat tényleg elég ijesztő, de az, ahogyan Fanni, felnőtt nő létére, rendre hisztérikus rohamokat kap és mint egy 5 éves kislány zokog és szenved, arra nem találok szavakat... Lehet, hogy én sem ülnék be egy ilyen autóba, ezt nem vitatom, de ennél azért jobban kellene tudnia kezelnie egy nőnek az érzéseit. Ezzel az esti párbaj egyik párosának kiléte már eldőlt, a második pedig akár még Dominika és Aurelio is lehettek volna, hiszen nála is rezgett a léc rendesen, és még ha neki is vágott, a víz alatt végül feladta.

Itt viszont most minden perc számít, ezért mivel Aurelioék később adták fel, mint Fanniék, a párbajozó páros sorsa el is dőlt.

Az esti tanakodás, hogy ki kit küldjön párbajra, nem könnyű. A legjobb érvet pedig ma Gusztitól kapjuk meg amellett, hogy miért kellene Aurelionak párbajoznia: mert szerinte, ha megnyerné és utána dobnának 10 millió forintot (ahogyan dobtak már utána pénzt korábban is), az nem biztos, hogy a fejlődésére jó hatással lenne. Szerinte bizonyos dolgokat még meg kellene tapasztalnia és oldania az életben, mielőtt még milliókat kapna az élete megkönnyítése érdekében. És ez nem önzés és nem irigység, mindössze megkedvelte a srácot, ezért valahol félti őt, másrészt meg ez egy verseny, és neki mint boxolónak, a versenyszellemet is szem előtt kell tartania. És persze ott van még a logika is, hogy egy törékeny Weisz Fanni ellen nem fog párbajra küldeni egy Berky Krisztiánt és Mazsit, mert nem tartja őket egyenrangú félnek.

Elérkezik a párbaj, jönnek a személyesebbnél személyesebb kérdések és a feladatok. A két páros fej-fej mellett halad, a végén azonban csak egy páros maradhat: ez pedig most Weisz Fanni és Hajmásy Péter lettek.
És mielőtt még azt hinnénk, hogy ennek a napnak itt vége szakad, Aurelioból pedig az utolsó képek amiket láthatunk az, ahogyan hisztérikusan tajtékzik amiatt, hogy kiestek, ő inkább egy nem várt meglepetéssel szolgál zárszóként mindenkinek: "Dominika, leszel a feleségem?" Féltérd, könnyek, tapsvihar, és ha nem is ők lettek itt ma a legbátrabb páros, mindenki szívből kívánja nekik, hogy a legboldogabbak már ők legyenek!

Illusztráció forrása: www.facebook.com/alegbatrabbparos

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)