Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

FM : Felirattal Más 4. - Szerelem betűkbe szedve 1.

  • TV GO
  • 2018. 12. 07., 17:42

Vadonatúj sorozatunkban egy érdekes témát – és természetesen sok filmet – mutatunk be Nektek, egy teljesen másfajta nézőpontból. Merthogy felirattal tényleg minden film más. Hogy miért? A témához kapcsolódó TVGO-s filmek csokra mellett erre is választ adunk.

„Megnézem majd még egyszer, mert a film is érdekel…”*

Jön a karácsony, sokan szabadidejüket a moziban töltik el – akár párjukkal. Már az előcsarnokban is kifejezetten szívmelengető látni, ahogy kéz a kézben – vagy egymást átkarolva – suhannak a mozipénztártól a vetítőtermek felé a boldog párok, hogy egy szép filmet megnézzenek, így karácsony tájékán… Igen, romantikus dolog tud lenni a mozizás, csak egyetlen egy probléma van a dologgal: mi történik, ha szó szót követ, a vetítővásznon lévő csók pedig igazivá válik? Lemaradunk a legjobb részekről, ha feliratos filmre ülünk be? Nos, mindkettő jó megoldás…

Persze, célja válogatja, milyen műfajú filmet érdemes felirattal nézni: ha szórakozni vágyunk, és kellő nyelvtudás bírtokában vagyunk, bármely film jó lehet erre a célra kedvenc stílusaink éppen aktuális repertoárjából, ám ha nyelvtanulás végett (is) veszünk kólát és popcornt, érdemes mindenképp a várhatóan könnyebb nyelvezetű filmek közül választani: legyen az egy vígjáték vagy egy kevésbé szövevényes romantikus film, ahol a megértést az érzelmek is segíthetik.
Egy viszont biztos: ha nem akartok kimozdulni, a TVGO-n is találtok sok-sok jó, feliratos – szerelmes filmet, amit bátran ajánlhatunk egy télesti összebújáshoz – vagy éppen ahhoz, ha a mozis élményt másfajta tevékenységgel színesítettétek korábban...

FM : FELIRATTAL MÁS 4. – SIKERES ROMANTIKUSOK A TVGO KÍNÁLATÁBAN:
- Barátság extrákkal (feliratos)
- Határtalan szerelem (feliratos)
- Csak a szerelem számít (feliratos)
- Szerelmes SMS (feliratos)
- A szerelem története (feliratos)
- Swingerklub (Feliratos)
- Majdnem tökéletes szerelem (feliratos)

A TVGO SZERKESZTŐJÉNEK AJÁNLATA:
- Szerelmes SMS (feliratos) - "egy nagyszerű történet nagyszerű zenékkel fűszerezve"

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

*Dalszöveg-részlet: Mary Zsuzsi - Mama
Illusztráció forrása: TVGO

Filmek Neked!

Határtalan szerelem (feliratos)

Színes, feliratos, görög romantikus dráma (2016)

Csak a szerelem számít (feliratos)

Színes, feliratos, dán-svéd-olasz-francia-német vígjáték (2012)

Szerelmes SMS (feliratos)

Színes, feliratos, német vígjáték (2016)

A szerelem története (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai-francia romantikus dráma (2016)