Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek a Golden Globe várományosaival 1.

  • TV GO
  • 2018. 12. 07., 20:45
  • Dráma

A dráma kategória legjobb színésznőinek változatos maszkjai közül válogatunk.

A 76. alkalommal meghirdetett Golden Globe-díjat 2019. január 6-án adják át. Hogy a lehető legnagyobb átéléssel szurkolhassunk az egyes kategóriák sztárjainak, mintegy ismétlésül, most bemutatunk néhányat a jelöltek TV GO-n megcsodálható alakításából. Ma Glenn Close, Lady Gaga, és Melissa McCarthy műveiből válogatunk.

A hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close Björn Runge The Wife című filmjében hozta az életútját és úgy az egész létezését meghatározó döntéseit fájó alapossággal átrágó feleség karakterét. Férje író, kitüntetés előtt áll, ő pedig egész életében királya szolgálója volt. Lehetett volna más, minden nagyon más, ha... de az életben a tettek számítanak és nem a "hák". A színésznő gazdag életműve vígjátékokban is erős, példaként hozzuk a 101 és a 102 kiskutya című családi filmeket, ezekben Szörnyella szerepében láthatjuk.

Lady Gaga azon tehetséges botrányhősök közé tartozik, aki a kétes magamutogatás mellett más művészi területeken is ki tud bontakozni, ezzel mélyítve karakterét. Az énekesnő az American Horror Story után most a Csillag születik végett húzhatja be a kecses földgömböt. Ha szeretnéd, nálunk is megcsodálhatod az ezerarcú előadó egyik alakítását.

Melissa McCarthy, a széles vigyorú komika milliókat kacagtatott már meg olyan filmjeivel, mint A kém vagy a Női szervek. Lehet, sokan küzdenek karakterének megértésével, de a Megbocsátasz valaha? most új szemüveget és pontozó táblát kíván.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Dominik Bindl - Getty images

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

Sin City: Ölni tudnál érte

Színes, fekete-fehér, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Női Szervek

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2012)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)