Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek a Golden Globe várományosaival 1.

  • TV GO
  • 2018. 12. 07., 20:45
  • Dráma

A dráma kategória legjobb színésznőinek változatos maszkjai közül válogatunk.

A 76. alkalommal meghirdetett Golden Globe-díjat 2019. január 6-án adják át. Hogy a lehető legnagyobb átéléssel szurkolhassunk az egyes kategóriák sztárjainak, mintegy ismétlésül, most bemutatunk néhányat a jelöltek TV GO-n megcsodálható alakításából. Ma Glenn Close, Lady Gaga, és Melissa McCarthy műveiből válogatunk.

A hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close Björn Runge The Wife című filmjében hozta az életútját és úgy az egész létezését meghatározó döntéseit fájó alapossággal átrágó feleség karakterét. Férje író, kitüntetés előtt áll, ő pedig egész életében királya szolgálója volt. Lehetett volna más, minden nagyon más, ha... de az életben a tettek számítanak és nem a "hák". A színésznő gazdag életműve vígjátékokban is erős, példaként hozzuk a 101 és a 102 kiskutya című családi filmeket, ezekben Szörnyella szerepében láthatjuk.

Lady Gaga azon tehetséges botrányhősök közé tartozik, aki a kétes magamutogatás mellett más művészi területeken is ki tud bontakozni, ezzel mélyítve karakterét. Az énekesnő az American Horror Story után most a Csillag születik végett húzhatja be a kecses földgömböt. Ha szeretnéd, nálunk is megcsodálhatod az ezerarcú előadó egyik alakítását.

Melissa McCarthy, a széles vigyorú komika milliókat kacagtatott már meg olyan filmjeivel, mint A kém vagy a Női szervek. Lehet, sokan küzdenek karakterének megértésével, de a Megbocsátasz valaha? most új szemüveget és pontozó táblát kíván.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Dominik Bindl - Getty images

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

Sin City: Ölni tudnál érte

Színes, fekete-fehér, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)