Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gimis romkomok a Coolon!

  • TV GO
  • 2018. 12. 12., 18:00
  • Minden, ami TV

A Megint 17-ben és a 10 dolog amit utálok bennedben nem csak az a közös, hogy mindkettőnek számok vannak a címében.

Míg 1999-ben Heath Ledger volt a gimis szívtipró, addig tíz évvel később, 2009-ben már Zac Efron. A két színészt óriási meggondolatlanság lenne egy lapon említeni, hisz míg Ledger nagyon hamar dobbantott a romkomok világából, és inkább a komoly kihívást jelentő szerepekkel fejlesztette magát, addig Efron örökké Mr High School musical marad – bár lehet Ted Bundy szerepe még akár ki is zökkentheti ebből.

A 10 dolog, amit utálok benned örök klasszikus, hiába jelent meg lassan 20(!!) éve, időtálló darab. Nehéz elfelejteni, ahogy a fiatal Heath Ledger a Can’t Take My Eyes Off You-t énekli a sportpályán, de Joseph Gordon-Levitt tejfelesszájú szárnypróbálgatásait is. A történet mozgatórugója, hogy a Stratford-nővérek csak akkor randizhatnak, ha mindketten találnak maguknak valakit. Az áhított Bianca testvére, Kat azonban nem könnyű dió, így Cameron felbéreli Patrick Veronát, hogy némi pénzért vigye randizni. Ebből aztán bonyodalmak meg szerelem lesz, plusz egy vers 10 dologról, amit Kat utál Patrickben.

A Megint 17 messze nem olyan maradandó alkotás, mint a 10 dolog, amit utálok benned, mégis tisztességes darab, a Jóbarátok-szereplőit pedig mindig furcsa filmekben látni. Ebben éppen Matthew Perry szerepel, aki elcseszett életét siratná, amikor valahogy visszaalakul 17 éves önmagává, akit történetesen Zac Efron játszik.

Ha épp hamisítatlan gimis romkomokhoz van kedved, akkor a Cool a Te csatornád: a Megint 17 december 12-én 18:30-től, a 10 dolog, amit utálok benned december 13-án 21:00-kor látható a csatornán!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: © 1999 - Touchstone Pictures; © MMVIII New Line Productions, Inc.

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)