Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Olivia Wilde kisfiánál nincs cukibb sztárgyerkőc

  • TV GO
  • 2016. 05. 13., 19:25
  • Akció-Kaland, Dráma, Horror, Romantikus, Sci-fi, Vígjáték, Sztárcsemeték

A színésznő Instagramját régóta figyeljük, mert rendszeresen rak ki elképesztően édes fotókat Jason Sudeikis színésszel közös kisfiáról, a kétéves Otisról. Most újabb bűbájos képekkel gazdagodott az eddigi termés.

„Sokkal jobban viselte magát a fogorvosnál, mint én valaha is. Gyanús, hogy jobb nyugtatókat kapott” – írta egyszerre büszkén és viccesen a gyönyörű színésznő amellé a fénykép mellé, amelyen kisfia egy fogorvosi széken trónolva látható.

A fotón nemcsak az feltűnő, hogy milyen bátran pózol a nem túl barátságos helyen a kis Otis (a háttérben még a borzalmas fogorvosi eszközök is láthatók), hanem hogy elkezdett apukájára hasonlítani. Habár csodálatos kék szemeit és szőke haját az édesanyjától örökölte (kevesen tudják, hogy Wilde eredeti hajszíne szőke), a kisfiú arca inkább Sudeikisére emlékeztet.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

Közvetlenül a fogorvosos kép előtt a 32 éves sztár egy olyan fotót osztott meg Instagramján, amelyen csak sejthető, hogy Otist látjuk, hiszen „a bújócskabajnoknak” csak két kis lába lóg ki a férfiingek alól – ugyanis a ruhásszekrénybe rejtőzött.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

Wilde emellett szerencsére azt is megörökítette, amikor Otis életében először látott nyulat. A bűbájos fotón a kisfiú és a nyuszi mellett az is elbűvölő, hogy a színésznő dzsekijének hátuljára az „Otis” felirat van hímezve. Egy negyedik fotón pedig Sudeikis is megjelenik: azt láthatjuk, amint éppen csettinteni tanítja gyermekét.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

Olivia Wilde – akit legutóbb a Bakelit című sorozatban láthattunk – 2011 novembere óta van együtt Jason Sudeikisszel, akivel 2013 januárjában el is jegyezték egymást. Kisfiuk 2014 áprilisában született meg. Wilde-nak korábban egy olasz arisztokrata, Tao Ruspoli volt a férje, akihez mindössze 19 évesen ment hozzá, de a házasságnak 2011 szeptemberében vége szakadt.

(Forrás: Olivia Wilde / Instagram)

OLIVIA WILDE FILMJEI A TV GO-N:

- A Lazarus hatás
- Hajsza a győzelemért
- Testcsere
- Tron: Örökség
- A kezdet kezdete

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Emma McIntyre / Getty Images North America / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Dráma Horror Romantikus Sci-fi Vígjáték Sztárcsemeték