Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kiváló filmek egy fiatal önéletrajzban: Lucas Hedges

  • TV GO
  • 2018. 12. 14., 18:00
  • Dráma

A 22 éves tehetség egy Golden Globe- és egy Oscar-jelölést tudhat már magáénak.

Hogy egy fiatal lélekből milyen felnőtt válik az bizony nagyban a szülői ház munkáján múlik. Elvégre mire megy az ember az "örökölt" tehetségével, ha drága gondozói folyton a hajtásait rágják? Lucas egy ízig-vérig művészcsaládba érkezett, ahol az anyuka költő, apa pedig filmes szakember, innen hát az alapok.

Tehetségét lépésről lépésre fedte fel a nagyvilág előtt. Kisebb nagyobb szerepek A zéró elméletben és A Grand Budapest Hotelben. 2016-ban a Manchester by the sea, magyarosabban A régi város hozta meg számára az első jelentős elismerést, s mint a legjobb férfi mellékszereplő kategória jelöltjeként izgulhatott a 2017-es Akadémiai átadón.

Idén már főszerepeket kapott, s ezekben rendre jelesre vizsgázott. Az Eltörölt fiú című drámával a Golden Globe előszobájában találta magát, s úgy tűnik, hogy a Ben Is Back is egy drámaian nagyszerű történet lett.

Filmjeink Lucas Hedges társaságában:
- A Grand Budapest Hotel
- A zéró elmélet
- Három óriásplakát Ebbing határában

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Dia Dipasupil - Getty images

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

A Grand Budapest Hotel

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német vígjáték (2014)

A zéró elmélet

Színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi (2013)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)