Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Deadpool lealázott minden korábbi korhatáros filmet

  • TV GO
  • 2016. 04. 03., 15:30
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Szuperhősök

Megtörtént az, amire néhány hónapja még senki nem gondolt: az alpári humorú és mocskos szájú szuperhős kalandjait bemutató film lett minden idők legjobban jövedelmező korhatáros mozgóképes alkotása a világon.

A Ryan Reynolds főszereplésével készült mozi eddig világszerte 745 millió dollárt kaszált, megelőzve ezzel az eddigi csúcstartó Mátrix: Újratöltve című 2003-as művet, amely annak idején 742 milliót keresett.

A Wachowski nővérek filmje több mint egy évtizeden át bizonyult a legjövedelmezőbb korhatáros alkotásnak, ám a múlt hétvégén lekörözte a február közepe óta játszott szuperhősmozi. Tim Miller rendezői debütálása már bemutatásakor meglepetésszerű győzelmet aratott a jegypénztárakban, és folyamatosan töretlen volt a sikere. Bevételi eredménye pedig azért számít még ehhez képest is kiemelkedőnek, mivel úgy érte el, hogy a világ második legnagyobb piacának számító Kínában be sem mutatták.

Deadpool (Forrás: InterCom)

Ez a nagyszerű teljesítmény pedig nemcsak azt jelenti, hogy most ünnepelhetnek a film alkotói és gyártói, hanem a képregényfilmes trendek megváltozását is hozhatja – hiszen a jelek szerint a nézők vevők a durvább, felnőtteknek szóló képregényadaptációkra is. A legtöbb eddigi szuperhősfilm ugyanis a Vasember-től a Thor: Sötét világ-on át az Amerika Kapitány: A tél katonájá-ig PG-13 korhatár-besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy alapvetően 13 éven felülieknek ajánlott, de erős szülői kontroll alatt még 13 éven aluliak is megnézhetik.

Ezen a szokásjogon változtatott most a Deadpool, és új látásmódja, azaz az R-rated besorolás (nyelvezete, erőszakossága és a kendőzetlen meztelenkedések miatt 17 éven aluliak számára csak szülővel vagy felnőtt kísérővel ajánlott) könnyen bizonyulhat paradigmaváltónak is, azaz további hasonló alkotások születését eredményezheti. Ennek előszele például az is, hogy bejelentették: egy másik képregényfilmnek, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalá-nak DVD-n egy olyan verziója jön ki – a mozis változat PG-13-jétől eltérően –, amely R besorolást kap majd.

Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Forrás: Warner Bros. / DC Comics / DC Ent. / Collection Christopel)

Ezenkívül azt is pletykálják, hogy Hugh Jackman Farkasként történő utolsó mozis megjelenése is ebben az új, „felnőttes” szellemben érkezik 2017-ben. Ahogy minden bizonnyal a Deadpool második része is, hiszen ahogy azt nemrégiben közölték, a szintén 2017-ben bemutatandó folytatást is az első rész forgatókönyvírói, Rhett Reese és Paul Wernick írják.

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Victoria (Feliratos)
- Steve Jobs
- A varrónő
- A válságstáb

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Szuperhősök