Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Deadpool lealázott minden korábbi korhatáros filmet

  • TV GO
  • 2016. 04. 03., 15:30
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Szuperhősök

Megtörtént az, amire néhány hónapja még senki nem gondolt: az alpári humorú és mocskos szájú szuperhős kalandjait bemutató film lett minden idők legjobban jövedelmező korhatáros mozgóképes alkotása a világon.

A Ryan Reynolds főszereplésével készült mozi eddig világszerte 745 millió dollárt kaszált, megelőzve ezzel az eddigi csúcstartó Mátrix: Újratöltve című 2003-as művet, amely annak idején 742 milliót keresett.

A Wachowski nővérek filmje több mint egy évtizeden át bizonyult a legjövedelmezőbb korhatáros alkotásnak, ám a múlt hétvégén lekörözte a február közepe óta játszott szuperhősmozi. Tim Miller rendezői debütálása már bemutatásakor meglepetésszerű győzelmet aratott a jegypénztárakban, és folyamatosan töretlen volt a sikere. Bevételi eredménye pedig azért számít még ehhez képest is kiemelkedőnek, mivel úgy érte el, hogy a világ második legnagyobb piacának számító Kínában be sem mutatták.

Deadpool (Forrás: InterCom)

Ez a nagyszerű teljesítmény pedig nemcsak azt jelenti, hogy most ünnepelhetnek a film alkotói és gyártói, hanem a képregényfilmes trendek megváltozását is hozhatja – hiszen a jelek szerint a nézők vevők a durvább, felnőtteknek szóló képregényadaptációkra is. A legtöbb eddigi szuperhősfilm ugyanis a Vasember-től a Thor: Sötét világ-on át az Amerika Kapitány: A tél katonájá-ig PG-13 korhatár-besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy alapvetően 13 éven felülieknek ajánlott, de erős szülői kontroll alatt még 13 éven aluliak is megnézhetik.

Ezen a szokásjogon változtatott most a Deadpool, és új látásmódja, azaz az R-rated besorolás (nyelvezete, erőszakossága és a kendőzetlen meztelenkedések miatt 17 éven aluliak számára csak szülővel vagy felnőtt kísérővel ajánlott) könnyen bizonyulhat paradigmaváltónak is, azaz további hasonló alkotások születését eredményezheti. Ennek előszele például az is, hogy bejelentették: egy másik képregényfilmnek, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalá-nak DVD-n egy olyan verziója jön ki – a mozis változat PG-13-jétől eltérően –, amely R besorolást kap majd.

Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Forrás: Warner Bros. / DC Comics / DC Ent. / Collection Christopel)

Ezenkívül azt is pletykálják, hogy Hugh Jackman Farkasként történő utolsó mozis megjelenése is ebben az új, „felnőttes” szellemben érkezik 2017-ben. Ahogy minden bizonnyal a Deadpool második része is, hiszen ahogy azt nemrégiben közölték, a szintén 2017-ben bemutatandó folytatást is az első rész forgatókönyvírói, Rhett Reese és Paul Wernick írják.

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Victoria (Feliratos)
- Steve Jobs
- A varrónő
- A válságstáb

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Szuperhősök

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Ízek, imák, szerelmek

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2010)

Ne szórakozz Zohannal

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2008)

Gyilkos ösztön

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2015)