Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 51. hét) – 1. rész

  • TV GO
  • 2018. 12. 19., 14:57

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Mary Poppins visszatér (6 - Mary Poppins Returns)
amerikai animációs családi kaland-fantasy musical // 130 perc

Mary Poppins 24 évvel az első rész után tér vissza Londonba az 1930-as években, amikor a város igencsak megsínyli a nagy gazdasági világválságot. Michael Banks még mindig ugyanabban a bankban dolgozik, mint előtte, és három gyermekével továbbra is a Cherry Tree Lane-en lakik. Hűséges házvezetőnője, Ellen még mindig a segítségére van, ahogy Jane Banks is, aki emellett a munkavállalók jogaiért is elszántan küzd. Amikor Michaelt súlyos veszteség éri, nincs is más, akire nagyobb szükség lehet, mint Mary Poppins, aki talányaival, varázslataival és életigenlésével ismét megmutatja a családnak, hogy az élet csodaszép…

Forrás: Magyar Nemzeti Filmalap

Az Úr hangja (16)
kanadai-magyar-francia-svéd-amerikai sci-fi dráma // 108 perc

Péter, miután egy dokumentumfilmben felismerni véli édesapját, aki a hetvenes években disszidált az Egyesült Államokba, kutatni kezd a férfi után. Megérkezve az államokban rövidesetn egy nyomra is bukkan, amely egészen elvezeti őt a célig. A találkozás apjával pedig temérdek élményt és tanulságot tartogat a számára, és úgy tűnik, hogy a gondolkodásmódjára is nagy hatással lesz…

Forrás: Mozipremierek.hu

Hozzám jössz, haver? (16 - Épouse-moi mon pote / 2017)
francia vígjáték // 92 perc

Yassin minden álma, hogy Párizsban tanuljon, de családja nem engedheti meg magának az ezzel járó anyagi kiadásokat. Szülőfalujának lakóinak segítségével mégis lehetősége nyílik arra, hogy a francia fővárosban folytassa tanulmányait. Csakhogy, miután kicsapják az egyik vizsgáról, elveszti a tanulóvízumát is, így csak egyetlen lehetősége marad, hogy ne utasítsák ki: házasságot kell kötnie egy francia állampolgárral. Barátja, Fred a segítségére siet. Azonban hiába kerül sor a frigyre, a bevándorlási hivatal kétkedve fogadja a nász hírét. A dolgok pedig újabb váratlan fordulatot vesznek, amikor feltűnik a színen Yasssin édesanyja és szerelme, Claire…

Forrás: Pannónia Entertainment

John Lennon és Yoko Ono: Imagine (1972)
film // 83 perc

A hetvenes évek egyik legismertebb és legmeghatározóbb művészpárja, John Lennon és Yoko Ono 1972-ben készített el egy igazi zenével átitatott művészfilmet, amely a képzelet, ábránd és valóság határán táncolva meséli el az Imagine című album születésének körülményeit.

A filmet javarészt a pár angliai otthonában vették fel, így bepillantást nyerhetünk a pár életének és alkotásának mindennapjaiba, de került bele rész a legendás bahamai nyaralásukuról is, illetve számos olyan rész és jelenet, amiken a kor legnagyobb nevei tűnnek fel: George Harrison, Fred Astaire, Miles Davis és Andy Warhol. A film képanyagát 2018-ben képkockánkként retusálták, és 5.1-es hangzásra keverték újra a hangfelvételeket, hogy páratlan minőségben élvezhessük ismét ezt a ritka kordokumentumot. A mozibba kerülő változat tartalaz 15 percnyi, koorábban sosem látott felvételt is.

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 50. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 50. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 49. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 49. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 48. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 48. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 47. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 47. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Magyar Filmadatbázis
Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Élesítve

Angol akcióthriller (2017)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)