Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így leszünk szépen lassan Apacukák mindannyian…

  • TV GO
  • 2018. 12. 21., 15:29

Még hogy nincsenek Apacukák meg Vuclik? A világ legnagyobb tévedése, hogy ezek a szörnyek nem léteznek a valóságban, s csak Micimackó képzeletének szüleményei...

Rengeteg kritika éri mostanság a legnagyobb animációs stúdióként működő Disney-t élőszereplős filmjei miatt, ami főképp abban nyilvánul meg, hogy egy-egy könyvhöz, egy-egy mű megfilmesítéséhez nem úgy nyúlnak hozzá, ahogyan azt a nagyérdemű elvárná: sok kritika éri a forgatókönyveket, a kiválasztott szereplők alakítását, de listát napestig sorolhatnánk. Egyetlen filmbe viszont most igazából nem tudtak belekötni: mostani premierünkbe, ami ráadásképpen nemcsak hogy jó alapanyagból építkezik, még jó erősen fejbe is kólint mindenkit.

Ránk mindenesetre megtette hatását. Merthogy van ugye a főszereplő, akinek gyermekkora már-már idilli, majd felnőve mindez csak a múlt egy szép emlékévé válik. A munkának kezdünk élni, hátrahagyva családunkat, gyermekünket, s mindent, ami az életet széppé teszi: mindannyiunknak egyszerűen kisiklik az élete egy ponton.

Forrás: Disney Media Distribution

Róbert Gida – azaz Christopher Robin (Ewan McGregor) – is ennek az áldozata lesz: az amúgysem biztos állásáért, kevés javadalmazásáért dolgozik, már-már szenved mindennap, alig látva feleségét, Evelyn-t (Hayley Atwell) és kislányát, Madeline (Bronte Carmichael), akik csak és kizárólag a családfőre jelenlétére vágyik. Itt viszont megtörténik a csoda: gyermekkori kedvenc plüssállata, Micimackó felkerekedik, hogy megtalálja barátját, ám találkozásuk után szinte nem is ismer rá az időközben felnőtté érett kisfiúra. Nem ismer rá, mert nem az az ember már, akinek barátja volt tizen- vagy húszon akárhány évvel korábban.

Apacuka lett Róbert Gidából: olyan Apacuka vagy Vucli (ki hogyan hívja, lényegét tekintve mindegy), aki sokkal inkább önző, a saját érdekét, célját néző emberré vált az idők során. Ezért is lehetett nehéz feladat számára, hogy bebizonyítsa Micimackónak és elveszett, majd megkerült barátainak, hogy a plüssök gyerekkori barátja csupán komoly üzletemberré vált, nem pedig valami szörnyeteggé.

A kulcs viszont az, hogy sokkal inkább meg kellett tanulnia valamit: azt, hogy újra gyermekké legyen. Gyermekként gondolkodjon, gyermekként figyeljen a körülötte lévő dolgokra: gyermekké váljon újra, mert úgy minden sokkal egyszerűbb. Próbáljátok ki Ti is: a közelgő ünnep erre tökéletes alkalom…

Nézzétek meg, hogy csinál Róbert Gida mindent sokkal, de sokkal egyszerűbben: a film elérhető már a TV Go-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrás: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)