Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rendhagyó ünnepi filmeket ajánlunk...

  • TV GO
  • 2018. 12. 21., 17:46

... a Moziklub és a TV GO kínálatából.

Egy sztori a felnőtteknek: Négy karácsony

Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) undok Grincs módjára utálják a karácsonyt. Kettejük története mégis egy fenyőillatú ünnepi bulin kezdődik, majd a puncsos tál helyett inkább egymás karjában keresik a szeretetet. A hirtelen jött szerelem egyáltalán nem lágyít a lázadó szíveken, így last minute menekülőre fogják, hogy az idén se kelljen karácsonyozniuk. A terv mesteri, de egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően lebuknak, így idén egyikük se úszhatja meg az évvégi családlátogatást. A furcsa pár elvált szülők gyermekei, így kénytelenek lesznek négyszer is becsengetni. Közös élményeik során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg a végén… jön a váratlan fordulat.

Négy karácsony - keresd a TV GO-n!

Forrás: New Line Cinema

Cirmos karácsony - az őrült humor szerelmeseinek

A tévhittel ellentétben a macskák is képesek megmenteni a karácsonyt! A szorgos télapó éppen egy napsütötte amerikai városban teljesíti küldetését, mikor Tommy és Julia otthonában hirtelen súlyos allergiás rohamot kap. Igen, a derék szakállas szervezete nem tolerálja a macskaszőrt! Szerencsére az otthon kóborló három szupercica azonnal rénszarvasra száll, hogy rátermettségükkel és egy kis szerencsével az oldalukon megmentsék az ajándékra váró gyerekek karácsonyát. A filmet az Asylum jegyzi.

Cirmos karácsony - egy abszurd vígjáték a Moziklub kínálatából.

Illusztráció: Asylum

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Europress / Sean Gallup - Getty images

Filmek Neked!

Cirmos Karácsony

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi film (2014)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)