Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rendhagyó ünnepi filmeket ajánlunk...

  • TV GO
  • 2018. 12. 21., 17:46

... a Moziklub és a TV GO kínálatából.

Egy sztori a felnőtteknek: Négy karácsony

Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) undok Grincs módjára utálják a karácsonyt. Kettejük története mégis egy fenyőillatú ünnepi bulin kezdődik, majd a puncsos tál helyett inkább egymás karjában keresik a szeretetet. A hirtelen jött szerelem egyáltalán nem lágyít a lázadó szíveken, így last minute menekülőre fogják, hogy az idén se kelljen karácsonyozniuk. A terv mesteri, de egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően lebuknak, így idén egyikük se úszhatja meg az évvégi családlátogatást. A furcsa pár elvált szülők gyermekei, így kénytelenek lesznek négyszer is becsengetni. Közös élményeik során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg a végén… jön a váratlan fordulat.

Négy karácsony - keresd a TV GO-n!

Forrás: New Line Cinema

Cirmos karácsony - az őrült humor szerelmeseinek

A tévhittel ellentétben a macskák is képesek megmenteni a karácsonyt! A szorgos télapó éppen egy napsütötte amerikai városban teljesíti küldetését, mikor Tommy és Julia otthonában hirtelen súlyos allergiás rohamot kap. Igen, a derék szakállas szervezete nem tolerálja a macskaszőrt! Szerencsére az otthon kóborló három szupercica azonnal rénszarvasra száll, hogy rátermettségükkel és egy kis szerencsével az oldalukon megmentsék az ajándékra váró gyerekek karácsonyát. A filmet az Asylum jegyzi.

Cirmos karácsony - egy abszurd vígjáték a Moziklub kínálatából.

Illusztráció: Asylum

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Europress / Sean Gallup - Getty images

Filmek Neked!

Cirmos Karácsony

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi film (2014)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)