Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hangolódj az ünnepekre a COOL hétvégi filmjeivel

  • TV GO
  • 2018. 12. 22., 16:00
  • Minden, ami TV

Csupa vidám történet vár ránk a hétvégén!

December 22-én szombaton 16.45-től a legbohémabb görög család lakomába fulladó őrületes kalandjának lehetünk részesei. A Bazi nagy görög lagzi 2. részében a nézőnek is jut egy-egy ouzo illatú ölelés!

102 kiskutya sorsa miatt aggódhatunk 18.40-től. Jót tett a börtön Szörnyella De Frásznak, aki megtért, és már soha többé nem akar ártatlan állatok szőrébe bújni. Állást vállal egy kutyamenhelyen, ám ekkor betoppan az életébe Monsieur Le Nyúz, a pöttyös szerkók királya. Szörnyella lelke didergőre vált, amit csak egy új bundával lehet megmelengetni, de ehhez a kutyáknak is lesz egy két vakkantása!

Foto: Europress / Ethan Mille - Getty images

December 23-án 14.25-től a Téli mese című romantikus filmmel veszi kezdetét a vasárnapi filmezős délután. 18.40-től Owen Wilson és Vince Vaughn, mint az Ünneprontók ünnepe szélhámosai csalnak mosolyt az arcokra. John és Jeremy munkaidőben válóperre készülő házastársakat békítenek, szabadidejükben pedig esküvőkre járnak csajozni. Addig járnak a kútra, míg az egyikük szíve meg nem törik: John szerelemes lesz egy rangos menyasszonyba. Nincs mese, meg kell fúrni az eljegyzést! 21.00-tól a Vakáció című családi vígjátékkal töltheted az estét. Kellemes tévézést kívánunk!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Drew Angerer - Getty images

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)