Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kutyából nem lesz Harrison Ford

  • TV GO
  • 2018. 12. 22., 17:07

Végre egy Indiana-film, amihez képest az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága kész Ponyvaregény!

Nagyon aljas dolog egy olyan filmet lehúzni, amelynek már a címe is az, hogy Indi, az utolsó kereszteskutya. Pedig csak egy késhegynyi kreativitással olyan jó trashfilmet lehetett volna kihozni belőle, hogy öröm lenne nézni. És bár Indiana Jones karakterének nevét valóban egy kutya ihlette (George Lucas malamutját hívták Indiánának, innen szedte Spielberg), mégis nagyjából ennyi a kapcsolódási pont a kettő között.

Jack nagyapja meghal, ezért anyjával a házába érkeznek, hogy átnézzék a kínos műgonddal káoszosított házát. Az ügyvéd a lakáskulcson kívül egy kutyát is rájuk sóz „akkor ez mostantól szintén a tiétek” felkiáltással. Ő Indi, az utolsó kereszteskutya, akit igazából Skippernek hívnak, és se nem utolsó, se nem keresztes, de legalább kutya, és még beszélni is tud. Ezt a gyerekek nem értik, de a macska, aki szintén hangalámondással kommunikál, igen, de nem maradnak ki túl sok izgalomból a gyerekek, mert a két állat nem folytat egymással túl magasöptű eszmefuttatásokat. Jack gyorsan össze is barátkozik a helyi emóval és a lúzerrel is, majd egy videót találnak a pincében, amit nagyapja készített. Ebben arról beszél rejtélyesen, hogy van egy láda kincs, ami el van rejtve a városban, és ahelyett, hogy mondjuk beadta volna a pályaudvari csomagmegőrzőbe, mint minden normális kincsvadász, homályos és cseppet sem kreatív nyomokat hagyott szerteszéjjel a városban, hogy végül a gyerekek SPOILER a pajtában találják meg a valószínűleg a Karib-tenger kalózaiból újrahasznosított ládányi pénzt.

Hogy ne csak könnyed kincskeresés legyen a program, két rettenetes kamunémet akcentussal beszélő idiótát is bevonnak az egyenletbe, akik gonoszak, és a kincset akarják. Közben Skipper végigmagyarázza a filmet, amiből a gyerekek természetesen semmit nem értenek, de legalább mi, nézők hallhatjuk az elég primitív humorral narráló kutyát. Mindezt indokolatlanul túlszaturált képekben elmesélve, kezdő vizsgafilmekre jellemző megoldásokkal és hasonlóan színvonalas alakításokkal. De a kutya legalább aranyos!

És mi köze ennek Indiana Jones-hoz meg a keresztesekhez? Na ez például ki sem derül.

Az Indi, az utolsó kereszteskutya elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Indi, az utolsó kereszteskutya

Amerikai családi vígjáték, magyar szinkronnal (2017)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)