Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Karácsonyi Disney-kedvencek a TVGO-n

  • TV GO
  • 2018. 12. 23., 07:02

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Talán már annyira sokat hallottuk, hogy már-már közhelynek számít, hogy a karácsony a hit, a szeretet, a remény ünnepe, és pontosan ezért feledkezünk erről el olyan gyorsan, a nagy készülődésben.

De az advent időszaka pont erről szól: arról, hogy a nagy rohanásban is próbáljunk egy kicsit megállni, s végiggondolni, mi is a legfontosabb ebben az ünnepben. A rengeteg étel, az óriási ünnepi lakoma? A sok-sok sistergő, zizegő ajándék? Nem, nagyon nem: sokkal inkább az egymásra szánt idő. Az, hogy leülünk, beszélgetünk, társasozunk vagy megnézünk egy filmet közösen: az, ha együtt vagyunk.

Ezekhez a közös pillanatokhoz kínálunk sok-sok Disney-klasszikust, amiben mindezek a gondolatok benne vannak. Legyen az a történet egy mogorva, meggyötört öregemberről (Karácsonyi ének, Muppeték karácsonyi éneke); az ünnep varázslatáról (Télapu-trilógia), az álmokról (Varázslatos karácsony), a közös pillanatokról (Látástól Mikulásig) vagy éppen a szeretetről, ami mindig körül kellene vegyen mindenkit (Jégvarázs).

Válassz egy vagy több ünnepi filmet az animációs óriástól, amelyek mindegyike megtalálható a TVGO-n; töltsd velünk az ünnepet!

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - KARÁCSONYI FILMEK A DISNEY-TŐL:
- Karácsonyi ének (Disney)
- Muppeték karácsonyi éneke
- Télapu
- Télapu 2. - Veszélyben a karácsony
- Télapu 3.: A szánbitorló
- Varázslatos karácsony
- Santa Buddies - Mikulás haverok
- Látástól Mikulásig
- Jégvarázs

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)