Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Karácsonyi Disney-kedvencek a TVGO-n

  • TV GO
  • 2018. 12. 23., 07:02

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Talán már annyira sokat hallottuk, hogy már-már közhelynek számít, hogy a karácsony a hit, a szeretet, a remény ünnepe, és pontosan ezért feledkezünk erről el olyan gyorsan, a nagy készülődésben.

De az advent időszaka pont erről szól: arról, hogy a nagy rohanásban is próbáljunk egy kicsit megállni, s végiggondolni, mi is a legfontosabb ebben az ünnepben. A rengeteg étel, az óriási ünnepi lakoma? A sok-sok sistergő, zizegő ajándék? Nem, nagyon nem: sokkal inkább az egymásra szánt idő. Az, hogy leülünk, beszélgetünk, társasozunk vagy megnézünk egy filmet közösen: az, ha együtt vagyunk.

Ezekhez a közös pillanatokhoz kínálunk sok-sok Disney-klasszikust, amiben mindezek a gondolatok benne vannak. Legyen az a történet egy mogorva, meggyötört öregemberről (Karácsonyi ének, Muppeték karácsonyi éneke); az ünnep varázslatáról (Télapu-trilógia), az álmokról (Varázslatos karácsony), a közös pillanatokról (Látástól Mikulásig) vagy éppen a szeretetről, ami mindig körül kellene vegyen mindenkit (Jégvarázs).

Válassz egy vagy több ünnepi filmet az animációs óriástól, amelyek mindegyike megtalálható a TVGO-n; töltsd velünk az ünnepet!

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - KARÁCSONYI FILMEK A DISNEY-TŐL:
- Karácsonyi ének (Disney)
- Muppeték karácsonyi éneke
- Télapu
- Télapu 2. - Veszélyben a karácsony
- Télapu 3.: A szánbitorló
- Varázslatos karácsony
- Santa Buddies - Mikulás haverok
- Látástól Mikulásig
- Jégvarázs

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)