Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézettségi adatok és más érdekességek

  • TV GO
  • 2018. 12. 23., 19:55
  • Vígjáték

Gyorsjelentés a milliós árbevételek országából.

Aquaman verhetetlen! A Jason Momoa felsőtestével fémjelett fantasy 67,4 millió dolláros bevétellel indított az észak-amerikai mozikban. Megnyugtató, hogy az ünnepek előtti plázázásba egy kis mozizás mindig belefér. Illanj irigység, jöjjön egy érdekesség! Ez a filmet rendező James Wan és a "King Orm" bőrébe bújó Patrick Wilson ötödik közös projektje. Korábban együtt dolgoztak az Insidious, a Démonok között, az Insidious: A gonosz háza és a Démonok között 2. sikerén.

Foto: Europress / Mike Coppola - Getty images

A nagy kihívó Mary Poppins visszatér 22,2 millió dolláros jegyárbevételt generált, ám a szerdai bemutató ellenére a kanyarba sincs a győzteshez képest: öt nap, 31 millió. S ha már az érdekességenél tartunk, úgy látszik egy Mary Poppins-felkérés mindig jótékonyan hat a családi életre. Ezt "támasztja alá" az a legenda, miszerint az 1964-es Mary Poppins azért csúszott, mert a Walt Disney által a címszerepre felkért Julie Andrews áldott állapotban volt, s így nem vállalta, ezért megvárták. Ez volt a helyzet Emily Blunt esetében is. Az álommeló 6,5 millió dollárral nyitott, aminek főszerepét majdnem Julia Roberts kapta, de végül Jennifer Lopez lett a befutó.

Nézz filmeket a hétvége sztárjaival a TV GO-n!
- Parker
- A lány a vonaton
- Démonok között
- Conan, a barbár

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Brook Mitchell - Getty images

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Parker

Színes, feliratos, amerikai krimi (2012)

A lány a vonaton

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

Démonok között

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2013)

Conan, a barbár

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2011)