Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Rontó Ralph kalandjai elsőre - és a második rész már a mozikban

  • TV GO
  • 2019. 01. 13., 06:58

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Sokkal rosszabbra számítottunk, mielőtt elsőre megnéztük a zúzógép történetét, így nem is csoda, hogy óriásit csalódtunk – természetesen jó értelemben. Ezért az sem csoda, hogy a decemberi Mary Poppins-nap után úgy döntöttünk: most egyetemesen Rontó Ralph-napot szervezünk, így az első rész után rögtön meg is nézzük a második epizódot a mozikban.

Forrás: Disney Media Distribution

Rontó Ralph (2012)

Sokszor gondoltunk arra gyerekként, milyen jó is lenne, ha kedvenc számítógépes játékaink életre kelhetnének, s találkozhatnánk szereplőikkel. Nos, Rontó Ralphnak és a többiek példáján keresztül kiderül, hogy nem is mindig olyan jó dolog ez. A történet legnagyobb csomója, hogy Rontó Ralph csak azt szeretné, ha ő is annyira népszerű legyen, mint Fix-It Felix. A rosszfiút azonban senki sem szereti. Amikor megismeri Calhoun őrmestert, végre számára is felcsillan a remény. Sikerül besurrannia egy fps-játékba, azonban nevéhez hűen hatalmas galibát okoz, és szabadon enged egy renkdkívül veszélyes ellefelet, aki a játékterem minden lakójára veszély jelent. Ahhoz, hogy legyőzhesse, Ralphank hőssé kell válnia, de nem tudja, mi tévő legyen. Egyetlen reménye Vanellope von Schweetz...

Forrás: Disney Media Distribution

Ralph lezúzza a netet (2018)

Rontó Ralph és Vanellope egy új és izgalmas kalandra indul, mert Vanellopénak szüksége van egy alkatrészre a játékához. Ehhez viszont maguk mögött kell hagyniuk a játékterem jól ismert világát, és minden bátorságukat összeszedve fejest kell ugraniuk az internetbe - bízva abban, hogy azt majd Ralph nem rontja el teljesen. Ám az internet világa cseppet sem olyan, amilyennek főhőseink gondolták…

Te is velünk tartasz ezzel a különleges, mindentmegnézős nappal?

Nézd meg az első részt nálunk, a másodikat pedig már a mozikban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: TVGO, Magyar Filmadatbázis
Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Rontó Ralph

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Keresés

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2018)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)