Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Féláras filmek! 3. hét

  • TV GO
  • 2018. 12. 28., 13:53

Meglepetésként egyes filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten újabb filmekkel szolgálunk nektek, amiket féláron kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Telekom Videotéka felületén.

Keressétek minden héten ajánló cikkünket, ahol akár még exkluzív videókat és képeket is találtok az aktuális féláras filmekről!

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (december 21 – január 04.)

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James.

A kis kedvencek titkos élete (december 21 – január 04.)

2018 NBCUniversal All Rights Reserved

Az elkényeztetett Max naponta ül az ajtó előtt, és alig várja, hogy gazdája, Katie hazaérkezzen. Azonban világa fenekestül felfordul, mikor Katie egy Duke nevű kutyával tér haza. Max próbálná betölteni az alfahím szerepét Duke felett, amit az új kutya nem néz jó szemmel. Ellentétük addig fajul, hogy Duke elrángatja Maxet egy sikátorba és beledobja a kukába. A semmiből hirtelen feltűnik egy csupasz macska és csapata, akik megfenyegetik az állatokat, akiket még a sintér is befogja, de a közös kalandjaik még csak most kezdődnek igazán.

Lady Bird (december 28 – január 11.)

2018 NBCUniversal All Rights Reserved

A Lady Bird bravúrosan tárja fel a humort és a pátoszt, amit egy anya és tinédzser lánya közti viharos viszony rejt. Christine "Lady Bird" McPherson (Saoirse Ronan) teljesen olyan, mint a szeretettől túláradó, megrögzötten makacs és határozott anyja, Marion (Laurie Metcalf), akivel örökös harcban áll. Marion nővér, és fáradhatatlanul dolgozik, hogy ellássa családját, miután Lady Bird apja elveszíti az állását. A kaliforniai Sacramentóban vagyunk 2002-ben, az amerikai gazdaság szeszélyesen változásai közepette játszódó történet érzékeny tükröt tart a kapcsolatoknak, melyek formálnak minket, a hiteknek, melyek meghatároznak minket, és a páratlan szépségű helynek, amelyet otthonnak nevezünk.

A Főnök (december 28 – január 11.)

2018 NBCUniversal All Rights Reserved

Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra.

A gyerekek se maradnak ki.

A Lengemesék november 30-tól az év végéig féláron érhető el.

A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. A gyerekeket csak akkor avatják őrzővé, amikor bebarnul a hajuk. Addig viszont unalmas az élet, mivel zöldhajúként tilos nádirigón repkedni, vízre szállni, sőt még a békaderbin sem vehetnek részt. Füttyös Vilkónak legnagyobb álma, hogy végre ő is őrző lehessen, ám a kíváncsisága folyton bajba sodorja.

Kattints a Filmek féláron! aktuális kínálatához

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: 2018 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2018)

A kis kedvencek titkos élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2016)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)