Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Újabb hollywoodi sztár házassága mondott csődöt

  • TV GO
  • 2016. 04. 04., 14:15

Ben és Casey Affleck után most egy ismert színésznő, Drew Barrymore döntött úgy, hogy több évet és két közös gyereket követően elválik házastársától.

Az E.T. – A földönkívüli, a Zene és szöveg és a Hétmérföldes szerelem sztárja közel négy éve él házasságban Will Kopelman műkereskedési tanácsadóval, most azonban a házaspár közös nyilatkozatban jelentette be: elválnak útjaik.

„Sajnálatos módon a családunk hivatalos formában szétválik, ám ennek ellenére úgy érezzük: ezzel még nem szűnünk meg egy család lenni. A válást egyesek talán kudarcként élik meg, de ami azt illeti, az „élet megy tovább” közhelyéből csakugyan vigaszt meríthetünk. A gyermekeink jelentik a világot a számunkra, és alig várjuk, hogy továbbra is úgy folytassuk az életünket, hogy ők állnak benne az első helyen” – olvashatók a jövendőbeli exházaspár megindító sorai.

A színésznő a napokban csuklója belsejére tetováltatta kislányai nevét (Forrás: Drew Barrymore / Instagram)

Barrymore és Kopelman 2011 februárjában jöttek össze, majd 2012 júniusában kötöttek házasságot. Az elmúlt években két kislányuk született: Olive három és féléves, Frankie pedig éppen ebben a hónapban ünnepli második szülinapját. A Kopelmantől való válás egyébként már nem az első lesz a színésznő életében. A sztár 1994-ben, mindössze két hónapig egy Jeremy Thomas nevű csapos felesége volt, 2001-ben pedig hozzáment Tom Green komikushoz – a vele való nász hat hónapig tartott.

2014-ben még működött a házasság (Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP)

DREW BARRYMORE FILMJEI A TV GO-N:

- Hétmérföldes szerelem
- Zene és szöveg
- Hajrá Bliss!
- Gazdátlanul Mexikóban

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Richard Goldschmidt / Citizenside

Filmek Neked!

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)