Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végre kiderült, Han Solo fia miért állt át a sötét oldalra

  • TV GO
  • 2016. 04. 05., 05:55
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

Egy nemrég bemutatott kisfilmben a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams és a Kylo Rent alakító Adam Driver magyarázza el egészen világosan a sötét oldalt választó figura indítékait.

A hetedik Csillagok háborúja-film a napokban jön ki DVD-n és Blu-Rayen, és a nagy eseményt a gyártó stúdió Disney különféle kisfilmekkel igyekszik beharangozni.

Nemrégiben a korongokon található kimaradt jelenetekbe kaphattunk villanásnyi betekintést (láthattuk például a Millennium Falconon felzaklatott állapotban kutakodó Kylo Rent), most pedig egy másik extra, a Secrets of the Force Awakens: A Cinematic Journey (Az ébredő Erő titkai: Egy mozis utazás) című egész estés dokumentumfilmből szivárogtattak ki több rövidke részletet.

Az egyik klipben pedig éppen egy olyan téma van terítéken, ami a film tavaly decemberi bemutatója óta nem hagyja nyugodni a rajongókat. Nevezetesen: mégis hogy történhetett, hogy a Leia Organa és Han Solo fiaként született Ben Solót Snoke vezér át tudta állítani a sötét oldalra, avagy miképp vált belőle Kylo Ren?

A kínzó kérdésre maga Kylo megformálója, Adam Driver és a filmet rendező J.J. Abrams ad választ. „Semmi sem erősebb a genetikánál. Ha igazán lecsupaszítjuk a figurát, azt kapjuk, hogy ott állt fiatalon, ezzel a speciáis erővel, amit birtokolt, és a szülei, meglehetősen önző módon, magára hagyták a saját ügyeik miatt. Egyszerűen elveszett abban a világban, amelyikben fel kellett nőnie, és pont azok az emberek hagyták magára, akik a legközelebb álltak hozzá. Emiatt nagyon dühös, és úgy gondolom, hatalmas gyűlölet nyomja a lelkét” – magyarázza Driver.

Snoke már gyerekként kinézte magának (Forrás: Fórum Hungary)

„Nem csak arról van szó, hogy gyerekként ő volt a rohadt alma a kosárban. Snoke kifejezetten kiszemelte ezt a kölyköt, mert tudta, hogy hihetetlen erőt birtokol, ezért a saját szövetségesének akarta. Szóval van ez az anya és apa, akiknek a fia célponttá válik, valaki már régóta figyeli, ők viszont nincsenek vele eleget ahhoz, hogy meg tudják ettől védelmezni” – tette hozzá Abrams.

A magyarázat, amilyen egyszerű, éppen annyira logikus, és ennek fényében már az is sokkal inkább érhető, hogy Han Solo és Leia útjai miért váltak külön a hetedik Star Wars-filmre. Hogy Kylo Ren és a többi szereplő sorsa miképp alakul a továbbiakban, arra még 2017 decemberéig várnunk kell, viszont aki még több kulisszatitokra vágyik, annak jó hír lehet, hogy az extrákkal bőven megpakolt Az ébredő Erő Blu-Ray és DVD április 27-től lesz kapható Magyarországon.

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Fórum Hungary

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars