Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már azt is tudjuk, mikor folytatódik a Stranger Things

  • TV GO
  • 2019. 01. 01., 17:05

A Stranger Things harmadik évadáról eddig nagyjából csak annyit lehet tudni, hogy nagyon várjuk, szilveszterkor viszont egy párperces videóval jelentették be: 2019 július 4-én érkezik a Netflixre a folytatás.

A csalóka videóban egy pillanatra sem tűnnek fel a szereplők, csupán a premierdátum bejelentése van összekombinálva a szilveszterrel. A történetről egyelőre tényleg semmit nem lehet tudni, de a beharangozószöveg, a One Summer Can Change Everything előrevetíti, hogy valószínűleg az iskolán kívül, a nyári szünetben játszódik majd a harmadik évad. Ezt erősíti az is, hogy a nyáron nyilvánosságra hozott epizódcímek közt ott van a Starcourt Mall is, ezt a plázát pedig láthatjuk az új videóban is, nagy valószínűséggel ez a helyszín központi szerepet játszik majd az új évadban.

Érkezett még az előzetes mellé egy plakát is, amelyen legalább már feltűnnek Elevenék meg némi tűzijáték is.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kép forrása: Netflix

Filmek Neked!

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)