Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy erdei házikó

  • TV GO
  • 2019. 01. 02., 13:35

MEGHOSSZABBÍTVA 2019. JANUÁR 31-IG! Ugye nem feledkeztetek meg a kis erdei kuckóról és lakóiról? Akik csak rátok várnak, hogy végre izgalmas kalandokba keveredhessenek a segítségetekkel az erdei házikóban, az erdő fái között vagy a nagyvilág bármely pontján.

Frissítés: a pályázat beküldési határideje meghosszabbítva 2019. január 31-ig!

Elmúlt a Karácsony és az Újév is, de az "Erdei házikó" meseíró pályázatra még 2019. január 31-ig jelentkezhettek.

Írjatok nekünk történeteket, ha szeretnétek, mentsétek le az állatkák erdei házikóját, ahol az izgalmas kalandok történnek:

Vagy meséljetek arról, hogy milyen kaland történt velük a házikóban:

Vajon karácsonyfa-állítás közben keveredtek galibába? Vagy egy szép nyári napon fogócskáztak az erdőben, amikor egyszer csak láttak egy… de ez már a ti feladatotok, hogy kitaláljátok a történetet és beleszőjétek a kicsi állatkákat is a mesébe. Akár mentsétek is le, vágjátok ki az állatkákat, hogy ezzel is színesebbé tegyétek a történeteket.

Legyetek ti is az erdei házikó meseíró kalandorai, hisz a mese folytatása csak rajtatok múlik és a hosszú, téli esték éppen megfelelőek arra, hogy együtt gondolkodjatok azon, milyen kalandokba keveredhetnek az erdei házikó kis lakói.

Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, szőjjétek a mese szálát saját ötletetek alapján, vegyétek kezetekbe a kis állatok sorsát, vezessétek őket erdőn, patakon, hegyoldalon keresztül, hogy a lélegzetelállító kalandok színesíthessék majd minden gyerek estéit, hiszen az erdei ház kis lakóinak legizgalmasabb történeteit összegyűjtjük a családnak és mesekönyvként forgathatjátok.

A részleteket és a pályázat hivatalos kiírását IDE KATTINTVA éritek el.

Filmek Neked!

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)