Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra EXTRA – 2018 TOP mozifilmjei a TV GO-n! – 3. rész

  • TV GO
  • 2019. 01. 11., 15:23

Heti sorozatunk az új év alkalmából egy különleges, többrészes összeállítással jelentkezik: ha most is úgy vagyunk, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében, összeszedtük azokat a filmeket, melyek a múlt esztendőben futottak a filmvásznon, és melyeket végképp érdemes megnézni – hiszen a legjobb, legnézettebb tavalyi filmekről beszélünk.

6. Tűzgyűrű: Lázadás (12 - Pacific Rim Uprising)
amerikai-kínai-brit-japán akció-kaland-sci-fi // 111 perc

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak… (UIP-Duna Film)

5. A Hangya és a Darázs (12 - Ant-Man and the Wasp)
brit-amerikai akció-kaland-vígjáték sci-fi // 118 perc

A Marvel univerzumának egy újabb epizódjában az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból… (Fórum Hungary)

4. Ghost Land - A rettegés háza (18 - Incident in a Ghostland)
francia-kanadai misztikus horror-dráma // 91 perc

Egy kétgyermekes édesanya megörökli nagynénje elhagyatott vidéki házát. Az első éjszaka gyilkos betörők rontanak rájuk új otthonukban, ám az anya lélekjelenlétének köszönhetően mindhárman megmenekülnek. Az idősebb lánytestvér később megírja a horrorisztikus este történetét, a könyv pedig óriási siker lesz. Neki sikerült feldolgozni a borzalmakat, ám húgát - aki még mindig abban a bizonyos házban lakik anyjával, ahol az eset történt - még mindig kísérti a múlt. Mikor a lány félelme annyira elhatalmasodik rajta, hogy kezelhetetlenné válik, testvére a segítségére siet. Ám hamar rájön, talán rossz ötlet volt visszatérni a szörnyű emlékek színhelyére (ADS Service).

3. A valóság határán (16 - Beyond the Edge)
orosz akciófilm // 101 perc

A korunkbeli Moszkvában egy tehetséges szerencsejátékos összegyűjt egy csapatnyi természetfeletti képességekkel rendelkező embert, hogy nagyot kaszáljanak egy kaszinóban. De sokkal erősebb misztikus riválisra találnak…

2. Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (12 - Mamma Mia! Here We Go Again)
brit-amerikai feliratos romantikus vígjáték musical // 114 perc

Készülj, mert újra vár az ének, a tánc a nevetés és a szerelem! Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James… (UIP-Duna Fiulm)

1. Valami Amerika 3 (16)
magyar zenés vígjáték // 103 perc

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából? (Vertigo Média)

MOZIMUSTRA EXTRA - 2018 TOP MOZIFILMJEI A TV GO-N - 3. RÉSZ:
- Tűzgyűrű: Lázadás
- A Hangya és a Darázs
- Ghostland: A rettegés háza
- A valóság határán
- Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
- Valami Amerika 3.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: TVGO

Filmek Neked!

Ghostland: A rettegés háza

Színes, magyarul beszélő, francia-kanadai horror (2018)

A valóság határán

Színes, magyarul beszélő, orosz akciófilm (2018)

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2018)

Valami Amerika 3.

Színes magyar vígjáték (2018)