Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

FM : Felirattal Más 5. - Művész és kész 2.

  • TV GO
  • 2019. 01. 10., 17:28

Vadonatúj sorozatunkban egy érdekes témát – és természetesen sok filmet – mutatunk be Nektek, egy teljesen másfajta nézőpontból. Merthogy felirattal tényleg minden film más. Hogy miért? A témához kapcsolódó TVGO-s filmek csokra mellett erre is választ adunk.

Művészfilmet csak művészmoziban – vagy ez csupán egy durva általánosítás?

Legutóbb azzal érveltünk a művészmozik mellett, hogy ezeknek a helyeknek van egy hangulata, amelyet semmilyen multiplex nem tud utánozni, hiába vetítik az ilyen célra szánt filmeket is az óriás vetítővásznon: van felirat, van eredeti hang, csak éppen a feeling hiányzik, ha a plázavetítéseket választjuk. Ami viszont érdekes, hogy már-már egyfajta trenddé vált, hogy a tipikus művészmozis filmeket is egyre jobban átveszik a mozihálózatok, hogy mind szélesebb közönséget tudjanak megszólítani.

De akkor mitől is lesz egy mozi art-mozi? Bármennyire is furcsának tűnik, a művészfilm és a közönségfilm fogalma között közel sem zárja ki egymást. Persze, nyilván sokan az egész történetet a rendező személyiségéhez, alkotási terepéhez vezetik vissza: abban is szinte biztosak vagyunk, ha gyorsan neveket kellene mondani, sejtjük, senki sem Bergman, Zefirelli vagy Polansky nevét kötnék a fogalomhoz, pedig ők lennének azok, akik valamely mélyebb tartalommal rendelkező műfajokban alkottak maradandót: filmeket, melyet nem mindenki ért meg elsőre, még akkor sem, ha van hozzá felirat... Ebben sietünk a segítségedre: napjaink mozis repertoárjából próbáltunk olyan filmeket ismét összeválogatni itt a TVGO-n, amelyek hasonlóan mélyek lehetnek, mint a fenti direktorok alkotásai, és melyeknek többszöri megnézésére, hosszabb „emésztésre” is van lehetőségünk otthonunkban.

FM : FELIRATTAL MÁS 5. – MŰVÉSZFILM-VÁLOGATÁS A TVGO KÍNÁLATÁBÓL 2.:
- A remény receptje (feliratos)
- A szobalány (feliratos)
- Janis - A Janis Joplin-sztori (feliratos)
- A modell (feliratos)
- Pasolini (feliratos)
- Stefan Zweig: Búcsú Európától (feliratos)
- Tűz a tengeren (feliratos)
- Utazás apánkkal (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: TVGO

Filmek Neked!

A remény receptje (feliratos)

Színes, feliratos, japán dráma (2015)

A szobalány (feliratos)

Színes, feliratos, dél-koreai romantikus dráma (2016)

Janis - A Janis Joplin-sztori (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dokumentumfilm (2015)

A modell (feliratos)

Színes, feliratos, dán filmdráma (2016)