Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végszükség esetén betörni ˝anyut˝

  • TV GO
  • 2019. 01. 05., 10:44
  • Vígjáték

Ha valakinek nem lett volna még elég az ünnepekből, bár már rongyosra nézte az összes karácsonyi kult filmet, íme még egy gyöngyszem, Mila Kunissal, ami a karácsonyi trollkodás műfaját hivatott kiszolgálni. Mert ahogy a Die Hard 3-ban is elhangzik: "Vannak örökérvényű adósságok!

AKi látta a Rossz anyák első részét, az már nagyjából tudhatta, hogy ha ez a film egyszer folytatást kap, nincs az az egyház, sem vallási felekezet, ami megkegyelmez ennek a három őrülten szabadelvű nőszemélynek, akik sem a trágárságon sem a szexuális témájú poénokon nem enyhítenek, még karácsonykor sem. A sztori viszont, ezúttal nem a "hogyan legyünk jó anyákból rosszak?" lesz, hanem a "hogyan szerezzük vissza a karácsonyt az anyagyilkos készülődés hevében?".

https://www.the-numbers.com/movie/Bad-Moms-Christmas-A

És ha mindez esetleg nem lenne elég izgalmas projekt már önmagában is, komoly segítség is érkezik Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) mellé, mivel kivétel nélkül mindenkihez beállít karira a szeretett édesanyja is.

via GIPHY

Ezzel pedig, az év legcsodálatosabb, legszentebb ünnepe, borítékolhatóan átcsap egy újhullámos apokalipszisbe, amire a karácsony békéjét visszaszerezni óhajtó anyukák anyukái, Ruth (Christine Baranski) - Amy hadvezér mamája, akinek soha semmi sem elég jó -, Isis (Susan Sarandon) - ki nem találnátok, hogy az ír szeparatista szervezetről elnevezett, füves cigit játszóházban elszívó, bukós befektetésekben utazó, ám igen dögös nő vajon Carla anyukája e -, és Sandy (Cheryl Hines) - a tök egyforma haj és a Kikifejű pulcsi alapján, valószínűleg tudjuk kinek a felmenője - csak olaj a tűzre!

https://www.cinemasalademande.com/fr/tous-les-films/7201-bad-moms-2.html

S bár Amy, Kiki és Carla igyekszik tartani magát, végül Amynél, valahol az 5 órás, orosz Diótörőnél végre elkattan valami és a rossz anyák újból elszabadulnak. Lesz itt minden, mi szem, s szájnak ingere. Például lecke arról, hogy hogyan üssük ki szeretett anyánkat a gyerekeknek szánt kidobós várban egy gumilabdával? Mit tegyünk, ha az anyukánk minden percét velünk akarja tölteni, beleértve a nászéjszakát is, közelségünk iránti vágyát pedig a szomszéd ház megvásárlásával tudatja velünk? Mi tegyünk, ha a muter előszeretettel kér pénzt tőlünk mindenféle tuti bizniszre, jelen esetben például alpakkák nevelésére?

És a legjobbról majdnem el is feledkeztünk: Az érzésről, ami akkor hasít belénk, amikor sms-t kapunk a keletnémet nevelési módban üzemelő édesanyánktól, hogy nem csak, hogy velünk tölti a karácsonyt, de elvisz minket az orosz diótörőre, a szomszédba kántálni, szentestére pedig odaszervez a házunkba 180 vendéget, sushi pultot, Keny Gee-t és még ki tudja mi mindent... Ja, a pasinkat pedig mexikói hordárnak nézi. Nos, aki ezek után is még érez magában némi perverziót, hogy egy utolsó utáni anti karácsonyi, egymás vérét szarkasztikusan szívogató, családi mozinak még a szemtanúja legyen, úgy a Rossz anyák karácsonyát neki ajánjuk!

https://www.epsilonreviews.com/reviews/2017/11/30/a-bad-moms-christmas-2017-movie-review

Illusztráció forrása: redtri.com

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Rossz anyák karácsonya

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)